Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 7 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 7 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Пропонуємо дізнатися про пригоди, які трапилися на Волині, зокрема у Луцьку, за добу 7 березня.

Вантажівка притиснула жінку до стіни

Поблизу РЦ «Промінь» у Луцьку вантажівка притиснула до стіни жінку. Зі слів очевидців, це трапилося біля в'їзду на парковку близько 22-ї години 7 березня. Вантажівка доставки продуктів паркувалася біля заднього входу, у той же час один із працівників вказував водієві напрямок руху і попереджав пішоходів про небезпеку. 

Проте одна з жінок, яка йшла з чоловіком та дітьми, проігнорувала застереження, у результаті її притисла вантажівка до стіни. Зі слів очевидців, жінка викликала поліцію та швидку, яка забрала її до лікарні. Серйозних ушкоджень вона не отримала.

На дорозі – чоловік із розбитим обличчям

У Луцьку на проспекті Соборності муніципали знайшли чоловіка з розбитим обличчям. Він перебував на проїжджій частині. Інспектори привели чоловіка до тями та допомогли дійти до лавки, адже від медичної допомоги він відмовився.

Тіло пенсіонера пролежало у Стиру більш як місяць

6 березня рятувальники дістали зі Стиру тіло 80-річного чоловіка, який зник на центральному пляжі річки Стир у Луцьку ще 31 січня. Тіло підняли о 18:25 працівники групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення.

У пошуку тіла загиблого співробітники ДСНС пройшли дно ріки від центрального пляжу в парку імені Лесі Українки до мосту в районі вулиці Ковельської, а також обстежували акваторію на моторному човні від місця зникнення до міста Рожища за течією ріки.

Пішохід потрапив під колеса авто

У Володимирі-Волинському на вулиці Данила Галицького автомобіль Audi ввечері 6 березня збив пішохода. За кермом легковика перебував 30-річний місцевий житель. Водій наїхав на  65-річного жителя Володимира-Волинського, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології.

Розвела багаття – доведеться платити штраф

У Луцьку на вулиці Львівській жінка розвела вонище на прибудинковій території. Порушницю виявив інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради. Таким чином вона вирішила утилізувати сухе гілля, яке назгрібала на городі. 

Розводити багаття на території міста заборонено. Такі дії трактуюються як порушення Правил благоустрою міста Луцька. Жінку притягнуть до адміністративної відповідальності.

Віддав шахраєві 5500 гривень

Лучанин перерахував «продавцеві»-спритнику 5500 гривень – повну вартість автопричепа, повідомлення про продаж якого було розміщене на сайті «ОLX». 

Прокуратура укотре звертається до краян із проханням бути уважними та обережними, купуючи товари через мережу Інтернет, і в жодному разі не здійснювати оплату чи передоплату за товар, перераховуючи безготівкові кошти.

Купуючи авто, потрапив на гачок аферистів

Маючи намір купити автомобіль, пропозиція про продаж якого була виставлена на сайті «Авто.Ріа», у вівторок, 5 березня, лучанин перерахував 7980 гривень завдатку за нього. Проте «продавець» одразу після отримання коштів зник.

 

Неподалік від райцентру Любомль виявили 64-річного чоловіка, який палив суху траву. Працівники поліції спільно із представниками районної організації українського товариства мисливців та рибалок під час профілактичного відпрацювання щодо забезпечення охорони тваринного та рослинного світу на території Любомльської ОТГ, виявили пожежу сухої трави на відстані 500 метрів від райцентру Любомль. 

Поліцейські встановили, що протиправні дії скоїв 64-річний мешканець районного центру. Спільними зусиллями пожежу локалізували. Тепер за протиправні дії чоловіку загрожує від 170 до 340 грн. штрафу.

Обікрав пенсіонерку

У Володимирі-Волинському обікрали 72-річну місцеву мешканку. Зранку 6 березня вона виявила, що з двору її будинку на вулиці Луцькій викрали 12 великих металевих плит. Кожна важить близько 10 кг. Сума завданих збитків – 600 гривень. У поліції повідомили, що крадіжку скоїв 22-річний непрацюючий місцевий житель. Плити знайшли і повернули власниці.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські НовиниБУГ, а також прес-служб Департаменту муніциальної варти Луцької міськради, управління ДСНС у Волинській області, прокуратури Волинської області, ГУНП у Волинській області.   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кранівниця, таксистка, поліцейська: історії трьох лучанок, у яких – «чоловічі» професії. ВІДЕО
Наступна новина Не стало волинського журналіста Романа Флішаровського
Останні новини
Схожі новини