Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 17 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині.  Неділя, 17 березня. ФОТО
Собака провалився у колодязь (фото із Facebook)

Недільний день не був багатий на пригоди: собака, який провалився у колодязь, палій сухої трави, шахрай, який обдурити пенсіонерку.

«Перший» стежив за усіма подіями, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. 

Пса витягли із колодязя

У селі Зміїнець Луцького району собака кілька днів пробув у закинутому колодязі. Про щасливий порятунок чотирилапого повідомив у соцмережі директор будівельної компанії у Луцьку Віктор Адамчук. За його словами, на території одного з підприємств собака впав у закинутий колодязь, який нічим не був прикритий. До порятунку тварини долучилися сусіди чоловіка. «Враження, що пес там пробув декілька днів, бо дуже схуд», – зауважив авто допису. Пса врятували і повернули господарям. Ті кажуть, що розшукували його уже понад місяць. Колодязь накрили люком, щоб більше у нього ніхто не втрапив.

Віддала шахраєві усі гроші, що мала в хаті

81–річній мешканці Ковеля подзвонили нібито з поліції і повідомили, що її дочка вчинила злочин. І тут же заспокоїли, що і з потерпілими, і з правоохоронцями усе можна владнати за гроші. Пенсіонерка погодилася задля вирішення проблеми віддати всю наявну у хаті готівку (29 тисяч гривень) незнайомцеві, який під’їхав по «виручку».

Палія сухої трави застали на гарячому

У Луцьку на вулиці Мамсурова чоловік спалював суху траву. Чоловіка, який розвів багаття на території загального користування, виявив інспектор департаменту муніципальної варти. Лучанин у такий спосіб мав намір утилізувати сухе гілля. Як зазначають муніципали, за порушення правил благоустрою міста Луцька чоловік понесе адміністративну відповідальність згідно зі ст.152 КУпАП.

Підготовлено за матеріалами видань Волинь24, Волинь, прес-служби Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка «вилетіла» із шоу «Голос країни». ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку ремонтують індонезійські винищувачі
Останні новини
Схожі новини