Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 15 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 15 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Отруєння малюка, шахраї, пожежа пасажирського автобуса у Рівному, ДТП, крадіжка і пожежа - таким був цей день.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у п’ятниц, 16 березня.


Згорів двоповерховий пасажирський автобус

15 березня вночі у Рівному повністю згорів двоповерхий пасажирський автобус. Існувала також загроза перекидання полум’я на поруч розташовані автомобілі. Жертв та постраждалих немає.

***

Шахраї «не сплять»…

Упродовж однієї доби шахраї ошукали 4 волинян на загальну суму понад 16 тисяч гривень. 27-річний житель селища Маневичі повідомив, що зловмисник, скориставшись його мобільним телефоном під приводом подзвонити, підключив функцію переадресації на його мобільний телефон та через банкомат незаконно заволодів грошима потерпілого у сумі майже 2 тис. грн.. 

***

22-річний мотоцикліст врізався у паркан

14 березня на автодорозі у селі Боровне Камінь-Каширського району мотоцикл «Geon PN-200» врізався у паркан. Внаслідок автопригоди 22-річний мотоцикліст травмувався. Його госпіталізували. За фактом ДТП триває перевірка.

***

За крадіжку люка лучанину дали 3 роки позбавлення волі

Поблизу приміщення агрохімічної лабораторії на вулиці Мамсурова у Луцьку нетверезий чоловік викрав каналізаційний люк. Інцидент трапився 30 квітня 2018 року. Злодій проник через металевий паркан у сховище на територію огородженої ділянки лабораторії. Викрадений люк належав Волинській філії державної установи «Інститут охорони грунтів України». Його вартість становить 566 гривень. Суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочину та за крадіжку призначив покарання у вигляді 3 років позбавленні волі.

***

Під Луцьком – ДТП за участю двох авто

Поблизу села Крупа Луцького району 14 березня сталася аварія за участю двох авто.
52-річний лучанин, керуючи легковиком «Volkswagen Golf», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем «Mercedes-Benz», під керуванням 19-річного жителя обласного центру.
Водій «Volkswagen Golf» травмувався, не госпіталізовувався.

***

На Камінь-Каширщині горіла господарська споруда 

У селі Бузаки Камінь-Каширського району вночі 15 березня горіла господарська споруда.
На місце події направлено черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширського, які о 03:00 локалізували пожежу та о 03:47 повністю ліквідували.

***

Малюк оруївся невідомим газом

14 березня на Волині рятували від отруєння невідомим газом новонародженого малюка.

Дитинку віком 1 місяць і 15 днів госпіталізували в Центральну районну лікарню Каменя-Каширського.
 

***

У волинянина вилучили зброю та боєприпаси.

У 24-річного жителя Маневицького району 15 березня поліція вилучила дві рушниці, 7 набоїв та близько 150 г пороху. Окрім цього, правоохоронці вилучили два ножі із ознаками холодної зброї та речовину схожу на порох, вагою приблизно 150 г. Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі


Підготовлено за матеріалами прес-служб ГУ ДСНС України у Рівненській області, волинської поліції, Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, повідомлень в інтернет-видання Конкурент. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікар Валіхновський повернув красу жінці, яка постраждала при народженні. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку затримали п'яного за кермом заступника начальника Держпродспоживслужби. ФОТО
Останні новини
Схожі новини