Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 18 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 18 квітня. ФОТО

Винуватцю смертельної ДТП під Луцьком продовжити тримання під вартою, волинянин на тракторі в’їхав у електоропору, пожежа у луцькій багатоповерхівці – четвер на Волині минув не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у четвер, 18 квітня.

***

Винуватцю смертельної ДТП під Луцьком продовжити тримання під вартою

Підозрюваному у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинуло двоє людей, Геннадію Єпіфановичу суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, в результаті аварії у селі Дачне загинуло 2 осіб та постраждала 9-річна дитина. За кермом автомобіля, що спричинив ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.  Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області продовжив запобіжний захід на строк 60 днів, включно до 14 червня без можливості внесення застави. Враховуючи ті обставини, що підозрюваному інкриміновано вчинення злочину, який відноситься до категорії тяжкого злочину та з метою забезпечення повного досудового розслідування, суд задовольнив клопотання слідчого про продовження строку досудового розслідування до 4 місяців.

***

Волинянин на тракторі в’їхав у електоропору

8-го квітня о 10:40 в селі Кречів Іваничівського району на вулиці Першотравнева, керуючи гусеничним трактором марки «Джон-Дір 9400 Т» з дисковою бороною, водій не дотримався безпечного інтервалу і наїхав дисковою бороною на електроопору, пошкодивши її. Волинянин залишив місце аварії. В судовому засіданні водій пояснив, що з’їхав на узбіччя, щоб дати дорогу транспортному засобу, який рухався позаду нього, при цьому не врахував інтервалу між дисковою бороною та електроопорою. Завдану ним шкоду відшкодував.

***

У Луцьку горіла квартира багатоповерхівки

У Луцьку на вулиці Декабристів, 16 в 9-ти поверховому житловому будинку горіла квартира на 6-у поверсі. Інцидент трапився сьогодні, 18 квітня о 14:34. У помешканні перебувала господарка оселі, отож допомога вогнеборців була вчасною – жінку літнього віку евакуювали з будинку по сходовій клітині. Потерпілу госпіталізували до міської лікарні. Вогонь знищив майно в квартирі.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ та прес-служб Луцького міськрайонного суду, та Управління ДСНС області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тепло повертається: якою буде погода в Луцьку у п'ятницю, 19 квітня
Наступна новина Про Верховну раду, українську мову та Бога: що у Луцьку говорила нардепка Ганна Гопко
Останні новини
Схожі новини