Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 29 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 29 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Аварії, контрабанда цигарок, обережно крадії та бус, набитий незаконним дубом – п’ятниця на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 29 березня.


У Ківерцівському районі легковик врізався у вантажівку

28 березня у селищі Цумань Ківерцівського району сталася аварія – «ВАЗ 2111» зіткнувся із вантажівкою «ГАЗ 5301». За кермом «ВАЗу» перебував 48-річний місцевий житель. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням та зіткнувся із вантажівкою «ГАЗ 5301», за кермом якого перебував 51-річний житель селища. Внаслідок автопригоди водій легковика отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

***

У Луцьку поблизу історичного факультету СНУ зіткнулися дві автівки.

29 березня близько 9-ї ранку на кільці біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки не розминулися легковики Volkswagen та Opel. За попередньою інформацією, в аварії ніхто не постраждав. Автомобілі зазнали незначних механічних пошкоджень.

***

Луцькі прикордонники викрили контрабанду цигарок

Луцькі прикордонники з військовослужбовцями прикордонного підрозділу «Римачі» завадили переміщенню в Польщі партії сигарет. При цьому порушники розуміючи, що їм не вдасться доправити тютюнові вироби в сусідню державу, вирішили їх спалити. Оборудку зірвали вчора під ранок. Під час затримання порушники навіть спробували втекти, однак у ході переслідування були затримані. Вони виявилися місцевими мешканцями.

***

В пункті пропуску на Волині виявили медпрепарати на понад 250 тисяч гривень.

28 березня, ввечері, в пункті пропуску «Піща», що на кордоні з Білоруссю, прикордонники Луцького загону спільно з митниками під час поглибленого огляду автомобіля «Фольксваген» виявили приховані медичні препарати. Чоловік, ймовірно, сподівався ввезти ліки в Україну непомітно, адже обрав смугу руху «зелений коридор» та не заявив про наявність товару. Однак правоохоронці знайшли медпрепарати в порожнинах задніх дверей та під обшивкою стінки авто. Коробки з лікарськими засобами працівники пункту пропуску дістали після демонтажу обшивок зі зніманням кріплень автомобільної фурнітури. Медпрепарати та автомобіль на загальну суму понад 250 тисяч гривень вилучено встановленим порядком.

***

У Луцьку активізувались крадії.

У Луцьку на вулиці Електроапаратній чоловік залишив одяг у роздягальні підприємства, а коли повернувся – не виявив гаманця у кишені верхнього одягу, а разом з ним 750 гривень та банківських карток. Того ж дня у магазині засобів гігієни, на бульварі Дружби народів, невідома особа викрала три шампуні вартістю понад 270 гривень. Крадіжку виявила адміністраторка закладу, переглядаючи камери спостереження. Сам факт трапився ще 22 березня. Підозрювану жінку передали в орієнтування для розшуку і притягнення до відповідальності.

Серйозніші крадіжки здійснюють зловмисники з квартир лучан. 28 березня на вулиці Кравчука, з квартири поцупили кілька тисяч гривень. А з будинку на вулиці Володимирській, на дачному масиві, через вікно витягли мідні проводи.

28 березня кількох крадіїв затримали охоронці торгових закладів. 25-річний мешканець Ківерців хотів винести з гіпермаркету, на проспекті Соборності 16 плиток шоколаду та енергетичний напій. Чоловік ховав крадене у пакет та рюкзак, і це помітив охоронець закладу. А з магазину, на вулиці Львівській, лучанин поцупив пляшку горілки.

***

Водій на «литовцях», який збив жінку на переході, отримав умовне

Водій, який у вересні збив жінку на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Гордіюк у Луцьку, отримав умовне покарання терміном на два роки. Водій «Opel» свою вину у вчиненні злочину визнав, у вчиненому щиро розкаявся та просив суд суворо його не карати. Потерпіла, своєю чергою, розповіла суду, що всі збитки їй відшкодовані, тому просила суворо не карати обвинуваченого.

***

На волинському кордоні затримали львів’янина, який перевозив пістолет.

28 березня в пункті пропуску «Доманове» військовослужбовці Луцького загону спільно з представниками митниці під час огляду автомобіля Рено білоруської реєстрації з використанням технічних засобів виявили у нашого співвітчизника пневматичний пістолет калібру 4,5 мм.

***

На Волині затримали бус, набитий дубом

У Маневичах затримали автомобіль, який перевозив лісодеревину породи дуб у кількості 14 колод у діаметрі 45-60 сантиметрів без відповідних документів.

Транспортний засіб затримали та доставили на арешт майданчик Маневицького ВП ГУНП у Волинській області.


За повідомленнями прес-служб поліції Волині, Держприкордонслужби України, Луцького прикордоного загону, Маневицького відділу поліції, повідомлень газети «Волинь» та видань ІА Волинські новини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні на «євробляхарів» чекають жорсткі перевірки і штрафи
Наступна новина З першого квітня у Луцьку не можна буде ловити рибу
Останні новини
Схожі новини