Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 23 квітня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 23 квітня

Крадії дизпалива, «ковельський» злодій, загибель лейтенанта поліції та неадекват, який чіплявся до патрульних – вівторок на Волині минув не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у вівторок, 23 квітня.


***

Прикордонники не дали перевезти через «Ягодин» холодну зброю

Прикордонники Луцького загону припинили переміщення через державний кордон холодної зброї. В автомобільному ПП «Ягодин» під час огляду вантажного автомобіля марки «ДАФ» української реєстрації, який прямував на виїзд з України, в салоні під панеллю приборів та в ніші над водійським сидінням виявлено два ножі.

***

Затримали розкрадачів дизпалива

20 квітня приблизно о 5:00 годині ранку на станції «Ізов» у Володимир-Волинському районі, працівники безпеки АТ «Укрзалізниця» затримали розкрадачів дизпального. Зловмисники намагалися злити з локомотива та викрасти 150 літрів дизеля. Злодіями виявилися працівники залізниці. Їх було передано до правоохоронних органів та звільнено із обійманих посад.

 

***

У Ковелі поліцейські викрили грабіжника.

У Ковелі 26-річний місцевий мешканець відкрито викрав у 18-річного ковельчанина гроші. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом грабежу. Правопорушник уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом грабежу.

***

У ДТП загинув лейтенант поліції з Волині

Лейтенант поліції Ківерцівського відділу поліції Віктор Соколюк загинув у ДТП. Аварія трапилась на автодорозі, сполученням «Київ-Чоп», поблизу села Майстрова Новоград-Волинського району Житомирської області. Правоохоронець перебував поза службою. 

***

За тиждень – 31 порушення

Інспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили 31 порушення природоохоронного законодавства за тиждень. «Загалом, у порушників вилучено 19, 9 кг водних біоресурсів та 21 од. заборонених знарядь лову (сітні). Накладено штрафів на суму 884 грн. Збитки, завдані рибним запасам, склали 11 086 грн», - повідомив керівник рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

***

У дворі луцького будинку невідомі розмалювали «нічию» автівку

У Луцьку невідомі розмалювали автівку, припарковану в дворі будинку №17 на проспекті Перемоги. Мешканці будинку кажуть, що автомобіль без державних номерних знаків стоїть у дворі вже третій день. А в ніч на вівторок, 23 квітня, невідомі розмалювали автівку фіолетовими та білими кольорами. Фургон виробництва компанії Mercedes лучани помітили в дворі у неділю, 21 квітня.

***

У Нововолинську – пожежа в багатоквартирному будинку

22 квітня о 17:26 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому багатоквартирному будинку у м. Нововолинськ Волинської області. Пенсіонера 1962 року народження, який спричинив пожежу, врятували. Осередок пожежі знаходився в підвалі будинку, отож вогнеборці включились в апарати на стисненому повітрі та подали на гасіння пожежі потужні водяні стволи. Ланка газодимозахисників віднайшла в задимленому приміщенні людину і винесли її на свіже повітря. Ним виявився Сергій В., пенсіонер 1962 р.н., який і спричинив пожежу через куріння.

***

Затримали агресивного чоловіка з забороненою речовиною та вдруге п’яного за кермом

23 квітня у Луцьку на вулиці Огієнка до патрульних причепився невідомий чоловік, який чинив хуліганські дії, нецензурно лаявся, виявляв агресію. Поліцейські перевірили особу та виявили при ній паперовий згорток з подрібненою речовиною, схожою на наркотичну. На чоловіка склали два протоколи, речовину ж вилучив слідчий для подальшої експертизи.

Згодом, на проспекті Відродження, помітили водія ВАЗ, який розмовляв по телефону за кермом та не вмикав покажчики повороту. Перевіривши його документи, встановили, що той позбавлений права керування за нетверезе водіння, до того ж, мав ознаки сп’яніння, що згодом підтвердила перевірка – 0, 60 проміле. На винуватця оформили 3 постанови та 1 протокол (за ч. 2 ст. 130 КУпАП).

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя та понеділок, 21 і 22 квітня. ФОТО. ВІДЕО


Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ, Район.Луцьк та прес-служб прикордонників, поліції Волині, Волинського рибоохоронного патруля, ДСНС області, патрульної поліції Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Слава Богу, лікування допомагає», - онкохвора волинянка Тетяна Куценко
Наступна новина Губернатор Тернопільської області Степан Барна заявив про відставку
Останні новини
Схожі новини