Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 5 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 5 липня. ФОТО. ВІДЕО
У Нововолинську пожежники драбиною пробиралися у квартиру, звідки йшов запах диму (фото - БУГу)

Щоб дістатися у квартиру на третьому поверсі, звідки йшов дим, рятувальникам довелося використовувати драбину. Виявилося, що диміла каструля з картоплею, а господар тим часом спав п’яний… Про цю та інші події – у сьогоднішній хроніці.

У Луцьку вщент вигорів житловий будинок

У Луцьку на вулиці Хакімова в ніч на 5 липня горів житловий приватний будинок. Відео пожежі виклав у Facebook волонтер Олександр Кваша, який став свідком, оскільки проживає поруч. За попередньою інформацією, у будинку нікого не було, будівля була виставлена на продаж. На місце події приїхали пожежники, поліція та «швидка». Сусіди допомагали гасити вогонь, оскільки почало горіли ще й приміщення, розташоване поруч. За словами свідків пожежі, будинок усередині вигорів вщент. 

 

Пожар по вул. Хакімова 05.07.2019 рік. Друзі будьте обачні з вгнем!!!!

Posted by Кваша Олександр on Friday, 5 July 2019

П’яний водій тікав від патрульних

У Луцьку на перехресті вулиць Огієнка і Савура 4 липня затримали п’яного водія, який зухвало вів себе на дорозі: робив різкі маневри, бився об бордюри, наїжджав на прешкоди. Заявники розповіли патрульним, що порушник направився у двір будинку, де заховався. Там його і виявили поліцейські. Водій намагався втекти з місця пригоди, однак був негайно затриманий. При цьому чинив злісну непокору та нецензурно лаявся. Тепер 51-річному порушнику загрожують численні штрафи й позбавлення права керування, якщо таке рішення прийме суд.

Зробив аварію й утік

На вулиці Конякіна у Луцьку авто із п’яним водієм зіткнулося з іншим легковиком. Керманич утік з місця пригоди. Нетверезого винуватця виявили і затримали патрульні. Вони встановили, що номерні знаки не належать автомобілеві Volkswagen Golf, на якому вчинили аварію. 
На громадянина оформили 3 постанови та 2 протоколи за скоєні порушення.

Не розминулися авто – постраждали водії

У селі Підгайці Луцького району 4 липня близько опівночі зіткнулися два авто: Fiat Doblo та Seat Ibiza. У ДТП постраждали обидва водії. Обидва автомобілі рухалися в напрямку Луцька. Fiat Doblo був під керуванням місцевого жителя. За кермом Seat Ibiza був житель села Струмівка. Водія Fiat госпіталізували у травматологію Луцької міської клінічної лікарні. Інший водій після надання медичної допомоги не госпіталізовувався.  

За п’ять років із картки співкамерника зняв 50 тисяч гривень

Мешканець Нововолинська протягом 5 років знімав кошти з картки співкамерника на загальну суму 50 тисяч гривень. Шахраю винесли підозру та взяли під домашній арешт. Про це розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук. Громадянин П. разом сидів із чоловіком у колонії. Вийшовши раніше з місць позбавлення волі, узяв банківську картку співкамерника. Користувався нею протягом 5-ти років, доки товариш не вийшов з тюрми. Ошуканий чоловік, коли вийшов на волю, вияснив, що з його картки знято 50 тисяч гривень. Написав заяву в поліцію. Кошти надходили на картку, поки засуджений сидів у тюрмі. Чоловік отримував пенсію з інвалідності.

Знайшли макові плантації

Поліцейські на присадибній ділянці жительки села Ниви Губинські Горохівського району виявили майже 700 рослин маку снодійного. Слідчі за фактом незаконного вирощування снодійного маку в кількості понад 500 рослин розпочали кримінальне провадження.

Незаконний посів маку поліцейські знайшли також на присадибній ділянці 46-річної жительки селища Цумань Ківерцівського району. Правоохоронці вилучили в неї майже 600 рослин цієї культури. Зразки вилучених рослин направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Повісився на трубі для опалення

У селі Новостав Горохівського району знайшли повішеним 45-річного місцевого жителя. Чоловік, який проживав із батьками, накинув собі петлю на шию і повісився на трубі для опалення. Люди кажуть, що вже кілька разів висловлювався вчинити сам собі лихо.

Піймали шостого учасника кривавої стрілянини на Набережній 

У Київській області затримали шостого учасника стрілянини на автомийці в Луцьку, котрий перебував у розшуку. Його підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Підозрюваному 37 років, він мешканець Києва. Переховуючись від правоохоронців, зловмисник змінив зовнішність. 

Нагадаємо, 5 листопада минулого року під час стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку одна людина загинула, двох госпіталізували. 

Поліцейські встановили особи всіх зловмисників, котрі були безпосередньо причетні до цього злочину. Відносно п’яти з них завершили розслідування та обвинувальні акти скерували до суду.   

Наразі встановлюють місце перебування інших осіб, причетних до стрілянини. 

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО «РОЗБІРКУ» НА ЛУЦЬКІЙ НАБЕРЕЖНІЙ

Згоріла картопля в каструлі – довелося викликати рятувальників

У Нововолинську на вулиці Пирогова 5 липня рятувальники задіяли свої сили, щоб потрапити до квартири на третьому поверсі через виклик сусідів. У під’їзді був запах диму, а в помешканні, з якого він йшов, не відчиняли двері. На місце виклику прибули також поліція та «швидка». Потрапити в квартиру вдалося за допомогою драбини через балкон. Як виявилося, на плиті згоріла каструля з картоплею, а господар спав у нетверезому стані.

Сусіди розповіли, що в квартирі постійно розпивають спиртні напої, ходять підозрілі гості. Робили це і на очах 7-річної дитини. люди навіть викликали відповідні служби.

Злодії розібрали чужу будівлю, щоб зробити собі альтанку

Житель села Брани Горохівського району не впізнав одну з будівель у своєму домоволодінні в селищі Мар’янівці. Невідомі зняли з неї шифер, пошкодили дерев’яне покриття, вікна, двері, розібрали цегляну піч, вікна й двері. За попередньою інформацію, наробивши шкоди 45-річному господареві, злодії за його рахунок вирішили частково відремонтувати альтанку неподалік. Суму збитків встановлюються.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА ВолиньPost, БУГ, Волинь-нова, прес-служб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Голосувати буду так, як підкаже совість», - Сергій Пісачук, кандидат у депутати від Луцька
Наступна новина Світлий і теплий. Під Луцьком продають «американський» котедж
Останні новини
Схожі новини