Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 8 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 8 березня. ФОТО

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки в у п’ятницю, 8 березня. 

Загинув журналіст Юрій Яцюк

В п'ятницю, 8 березня, о 19:18 у селі Струмівка піл Луцьком загинув відомий волинський журналіст Юрій Яцюк. Він з іншим пішоходом перебігали рівненську трасу у невстановленому місці, поза пішохідним переходом. Юрій Яцюк загинув на місці, жінку, яка була з ним, госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Юрію Яцюку було 58 років. Читати детальніше про аварію.

Автомобіль, який збив Юрія Яцюка

П’яний і з грошима

Увечері 7-го березня на перехресті вулиць Задворецька та Клима Савури небайдужі громадяни затримали нетверезого за кермом. У нього виявили 2,65 проміле алкоголю в крові (норма – 0,2 проміле). Коли копи стали оформляти документи –дістав гроші та поклав їх інспектору. На повідомлення про те, що це – кримінал, не зреагував, тож був затриманий.

ЧИТАТИ ТАКОЖ ХРОНІКУ ПРИГОД ЛУЦЬКА І ВОЛИНІ ЗА 7 БЕРЕЗНЯ

Попався через брудний знак

У п’ятницю близько 12:00 у Луцьку на вулиці Набережній поліцейські зупинили вантажівку МАЗ, номер якого був дуже забруднений. Виявилося, водій п’яний – 0, 95 проміле. На нього оформили протокол і постанову.

Помер чоловік, якого побив підліток

У Нововолинську після конфлікту з підлітком помер 37-річний учасник АТО Сергій Дубій. Чотири дні перед цим на вулиці він поконфліктував з 15-річний юнаком, який попросив у нього закурити. З незрозумілих причин вони стали шарпатися, хлопець наніс удар, чоловік впав на землю. В атовця –тріщина в голові від вуха до вуха. Судмедекспертиза має встановити, коли саме травмувався атовець –під час удару чи під час падіння. А також чи нападник не мав у руках якогось предмента. Сергій Дубій був неодружений. Воював з квітня 2015 до липня 2016 року. Родичі нападника пообіцяли фінансово допомогти з організацією похорону.

Улов – 24 ящики цигарок

Прикордонники «Римачів» отримали сигнал від польських колег: через Західний Буг пливе гумовий човен з чорними ящиками. Побачивши польських прикордонників, люди на човні втекли. Українські прикордонники знайшли  човен з 14 ящиками, у яких були пачки сигарет. На мілині були сліди людей. І іншому місці знайшли ще 10 ящиків контрабандного курива. Наразі контрабандистів шукають.

За знущання над майстром лісу – два роки умовно

На Волині засудили двох братів за те, що у червні 2017 року у селі Матейки Маневицького району вони побили майстра лісу Колківського лісгоспу. Той перешкодив їм порізати на пилорамі деревину, яку вони самовільно зрубали в лісі. Чоловіка штовхнули на землю, били руками і ногами. Обоє свою провину визнали й просили їх суворо не карати. Маневицький районний суд засудив їх на два роки позбавлення волі. Утім, одного звільнили за законом «Про амністію», а інший отримав строк «умовно».

Аварія Mazda і Renault

На вулиці Гордіюк у Луцьку зіткнулися автомобілі Mazda і Renault.  Відомо, що 24-річний житель Локачинського району, керуючи автомобілем Mazda 5, не пропустив Renault Master, за кермом якого перебував 23-річний лучанин. Водій легковика травмувався, його госпіталізували.

Фіат збив дівчину

У Нововолинську на вулиці Львівській 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Fiat Scudo, збив 23-річну жительку Іваничівського району. Її госпіталізували у відділення реанімації Нововолинської міської лікарні,

Автівка злетіла в кювет, водій у лікарні

На автодорозі у селі Кременець Рожищенського району автомобіль Daewoo Lanos злетів у кювет. За кермом легковика був 24-річний лучанин. Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості.Він травмувався, його госпіталізували у відділення хірургії обласної лікарні.

Винести товар і втекли

У Шацьку в магазині двоє чоловіків вкрали товар. Їх зафіксували камери спостереження.  Інцидент, який трапився у п'ятницю, 8 березня. Чоловікам у чорному вдалося завчасно поїхати з місця події. Вони пересуваються автомобілем Daewoo Lanos з хмельницькою реєстрацією.

Підготовлено за матеріалами сектору комунікації поліції Волині, Патрульної поліції Волині, Суспільного Волині, Держприкордонслужби, видань Район.Шацьк, ВолиньPost. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не стало добряка-журналіста»: що пишуть про Юрія Яцюка у соцмережах
Наступна новина Обрали «Княжну Володимира-2019». ФОТО
Останні новини
Схожі новини