Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 19 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 19 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Аварія на вулиці Чорновола у Луцьку. Фото - ІА Волинські Новини

Авто врізалося у дерево і перевернулося на дах. Подвійна аварія через п’яного водія. Шахрай посеред вулиці виманив у жінки телефон… П’ятниця на Волині минула не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 19 квітня.

Подвійна аварія у Рованцях

У селі Рованці Луцького району біля автомийки самообслуговування 18 квітня ввечері сталася ДТП за участю трьох автомобілів: Alfa Romeo, Opel Vectra та Reno Megane. Як пояснили очевидці, водій Alfa Romeo спочатку рухався своєю смугою у напрямку вулиці Дубнівської, а після засліплення фарами вантажівки, яка їхала назустріч, водій втратив керування і виїхав позаду вантажівки на зустрічну смугу, та помітивши, що на нього рухається авто, зрозумів, що знаходиться не в своїй смузі і почав блимати фарами зустрічному автомобілю.

Уникаючи зіткнення, водій Opel Vectra, який рухався на великій відстані позаду вантажівки, виїхав на зустрічну смугу, та отримав боковий удар, після чого авто розвернулося та зупинилося на зустрічній смузі. Позаду рухалося ще одне авто, водій якого не встиг зреагувати, тому відбулося ще одне зіткнення – лобове. 

Цсі учасники ДТП живі, хоча потребували медичної допомоги. Серед потерпілих – водій Alfa Romeo (власне винуватець ДТП) та водій останнього авто – Reno Megane. Винуватець автопригоди перебував в стані алкогольного сп’яніння.
 

Легковик збив велосипедиста

У Луцьку на проспекті Відродження 16 квітня близько 8-ї ранку автомобіль «Mazda 3» наїхав на велосипедиста, 28-річного жителя Рожищенського району.Останній отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували. За кермом автомобіля «Mazda 3» перебувала 35-річна жителька обласного центру.

Засудили чоловіків, які вкрали 147 тисяч гривень

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок двом чоловікам, які у селі Новий Мосир на Ковельщині, попередньо змовившись, винесли з будинку 147 тисяч гривень. 8 квітня 2018-го один із них запропонував іншому вкрасти гроші. Один зі злочинців мав виконувати роль пособника, попередивши останнього в разі появи можливих очевидців злочину. Підійшовши до будинку, один чоловік залишився зовні, інший розбив скло та проник у середину будинку, звідки викрав 147 тисяч гривень, а також мобільний телефон та парфуми. Заплативши спільнику 400 гривень, крадій розпорядився грошима на власний розсуд.
Вина обох була доведена зібраними доказами. 

Одному з чоловіків суд призначив покарання у виді 8,5 року позбавлення волі з конфіскацією майна, інший злочинець отримав менший термін – 3,5 року.

Врізавшись у дерево, авто перевернулося

У Луцьку на вулиці Чорновола 19 квітня вранці авто Toyota Corolla від зіткнення з деревом перевернулось на дах. Зі слів поліції, за кермом авто перебувала жінка років 40. За попередньою інформацією, водійці стало погано, і вона втратила керування. Авто вилетіло на бордюр, врізалося в дерево, внаслідок чого машина перевернулоася на дах. «Жінка відвезла дитину в школу, поверталася – стало зле. Втратила керування. Її забрала швидка», – каже поліцейський.
 

Жінка померла за кермом авто

У центрі Шацька на автостоянці біля одного з магазинів в авто виявили жінку без ознак життя. Люди побачили жінку, що схилилась над кермом автомобіля марки Opel і повідомили про це у поліцію. На місце події виїхали равоохоронці та працівники екстреної медичної допомоги. Врятувати життя жительці Любомльського району 1966 року народження не вдалося: медики констатували смерть водійки. Слідчо-медична експертиза встановила, що причиною смерті була серцева недостатність.

Шахрай виманив у жінки телефон

У Луцьку чоловік викрав у 59-річної жінки телефон. Постраждала звернулася до поліції із заявою про шахрайство. Вона повідомила, що на вулиці Гордіюк невідомий чоловік під приводом написання повідомлення заволодів її мобільним телефоном, чим завдав заявниці збитків на суму 2,5 тис. грн. Поліцейські встановили, що до цього шахрайства причетний 33-річний лучанин. Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі, або сплата штрафу в розмірі до 850 грн, або громадські роботи на строк до 240 годин.

У Луцьку 19 квітня близько 13-ї години сталаль дорожньо-транспортна пригода за участю Renault. На повороті з вулиці Будівельної на Мамсурова перекинувся автомобіль Renault. На місці працювали патрульні. 

ЛуАЗ в’їхав у «Тойоту»

На перехресті вулиць Задворецької і Карпенка-Карого сталася аварія за участю двох авто. Як повідомили у прес-службі волинських патрульних, водій ЛуАЗа поїхав на жовтий сигнал світлофора та в’їхав у бік автомобіля «Тойота Кемрі». Внаслідок зіткнення значно пошкоджено бік легковика з боку водія. Водії розійшлись за європротоколом.

Затримали групу нелегалів

Міграційники Волині зі співробітниками Управління СБУ в області виявили 10 громадян Соціалістичної Республіки В'єтнам та 2 громадяни Народної Республіки Бангладеш. Іноземці перебували на території області без жодних документів, які б посвідчували їх особу або давали право на виїзд з території України, що в свою чергу є підставою для їх затримання та поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців. Луцький міськрайонний суд відносно чотирьох громадян В'єтнаму та двох Бангладешу прийняв рішення про поміщення в ПТПІ з метою ідентифікації та подальшої передачі до країн походження згідно з договором про реадмісію. Шістьох громадян В'єтнаму помістили до ПТПІ на півроку з метою їх ідентифікації.

Піймали магазинних крадіїв

У Луцьку на вулиці Винниченка 19 квітня в обідню пору невідомі відкрито викрали спиртне та тютюнові вироби в одному з магазинів. Зловмисники зникли в невідомому напрямку, не розрахувавшись. Працівниця магазину детально повідомила атрульним прикмети зловмисників. Інспектори переглянули відео з камер спостереження та запам’ятали на вигляд цих хлопців. Уже через годину на вулиці Франка вони помітили двох чоловіків, які підходили за орієнтуванням. Їх затримали, освідували та доставили до відділку поліції. Інший екіпаж патрульних поїхав за місцем проживання одного з підозрюваних і затримав там ще одного чоловіка та привіз у відділок.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинській Новини, Район.Шацьк, прес-служб ГУ Нацполіції у Волинській області, Міграційної служби Волинської області, Патрульної служби Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський не прийшов на дебати на «Суспільному»
Наступна новина Під час дебатів на «Суспільному» оголосили про можливе замінування
Останні новини
Схожі новини