Під час дебатів на «Суспільному» оголосили про можливе замінування

Під час дебатів на «Суспільному» оголосили про можливе замінування
Дебати на «Суспільному»

Модератор передвиборчих дебатів на «Суспільному» на початку виступу кандидата в президенти Петра Порошенка оголосила, що залі є людина, яка може здійснити терористичний акт. Глава держави прийняв рішення залишитися.

Про це повідомляє Укрінформ.

«У нас є інформація, що в залі «Суспільного» є людина, яка може здійснити терористичний акт. Усі, хто боїться за своє життя, можуть покинути студію», – сказала Барчук. У відповідь Президент заявив, що залишається в студії.

Барчук зазначила, що повідомлення про можливий замах на Президента надійшло до поліції на телефон гарячої лінії 102.

Пізніше піар-директор «Суспільного» Вікторія Сидоренко повідомила, що підтвердження загрози через можливе замінування наразі немає.

Анонімний дзвінок про людину, яка може здійснити терористичний акт у студії «Суспільного», був, за попередніми даними, з території РФ. Про це повідомила речник СБУ Олена Гітлянська.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський не прибув на дебати, що передбачені законом на «Суспільному».

19 квітня на столичному стадіоні «Олімпійський» відбулися неофіційні дебати між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 19 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Молодь розмалювала в'їзний знак «Рожище». ФОТО
Останні новини
Схожі новини