Хто готовий «підставити плече» Савченку: враження відомих волинян від нового губернатора

Хто готовий «підставити плече» Савченку: враження відомих волинян від нового губернатора

Призначення нового голови Волинської ОДА та приїзд президента України Петра Порошенка до Луцька викликало неабиякий резонанс.

Пересуди щодо звільнення Володимира Гунчика, плітки навколо нових кандидатів на крісло вщент розвінчала заява гаранта, що він не дасть нікому створити на Волині свою «вотчину». Вочевидь саме для цього на пост голови Волинської ОДА він вирішив призначити людину, яка ніколи не була пов’язана з нашою областю – Олександра Савченка.

Таким чином, видання «Перший» вирішило поцікавитись у відомих чиновників і депутатів, які враження у них лишились після таких кадрових ротацій і які сподівання вони покладають на нового та зовсім незнайомого їм губернатора .

«Все нове повинно бути кращим», – Володимир Бондар.

Депутат Волинської обласної ради та заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар одразу ж зауважив, що йому комфортно було працювати з командою Володимира Гунчика, адже у них було спільне бачення на вирішення важливих для області питань.

«Я хотів би подякувати Володимиру Петровичу Гунчику за ті часи, які ми провели у спільній роботі, бо ми є і залишаємося депутатами однієї фракції. Нам доводилося працювати з командою Володимира Гунчика і в багатьох питаннях ми мали спільне бачення вирішення тих чи інших питань. Я хочу побажати Володимиру Гунчику удачі та успіху на новому поприщі, хай у нього все вдається, все буде добре і хай він ще багато користі приносить волинській громаді і державі Україна», - побажав Володимир Бондар.

Щодо того, які сподівання покладає на нового голову Волинської ОДА Олександра Савченка, то депутат обласної ради відзначив, що він разом із своє фракцією готовий підставити йому своє плече.

«Від нового голови ми звісно очікуємо конструктивних рішень, нових здобутків і перемог, на які заслуговує наша область. Зі свого боку, можу пообіцяти, що і я персонально, як депутат обласної ради і всі наші колеги депутати і члени фракції, – ми готові підставити плече і допомогти у перших рішеннях, які очевидно будуть найскладніші. Олександр Ілліч може розраховувати на нашу підтримку, на наше розуміння і на те, що ми все-таки разом будемо вирішувати ті питання, які стоять на сьогодні в області. Нам би хотілося так само розуміти, бачити і докласти спільних зусиль, для того, щоб наша область ставала дедалі кращою і більш успішною», - висловив сподівання Володимир Бондар.

«Дуже шкода, що Володимир Петрович переходить на іншу роботу», – Михайло-Мирослав Леміщак.

Начальник ГУ Державної казначейської служби у Волинській області Михайло-
Мирослав Леміщак висловив сподівання, що з новим головою буде аналогічна ситуація, як і з Володимиром Гунчиком.

«Враження дуже хороші. Звичайно дуже шкода, що Володимир Петрович переходить на іншу роботу. Дуже багато зроблено, дуже багато  започатковано корисних і хороших справ. Той авторитет, який у нього був, – він залишиться, бо люди його поважають. Ну а ми надіємося, що аналогічна ситуація буде і з новим головою облдержадміністрації і ті справи, які розпочаті – будуть завершені», - зауважив Михайло Леміщак.

«Ми будемо свідками того, як він буде керувати», – Анатолій Грицюк.

Натомість депутат обласної ради Анатолій Грицюк зауважив, що поки рано щось говорити про нового голову Олександра Савченка. Мовляв – ніхто не знає, як він буде вирішувати питання, на яких наголошував президент Петро Порошенко.

 «Життя покаже, яким буде новий голова обласної адміністрації, які в нього будуть вектори розвитку економіки нашої держави і Волинської області. Тому щось сьогодні про нього говорити не можу. Чому – бо не знаю його морально-ділових якостей і його панорамного бачення Волинської області, проблем нашого краю.

Життя покаже. Так що з часом ми будемо свідками того, як він буде керувати, а я, як депутат обласної ради, завжди налаштований на конструктивну роботу в інтересах волинської громади.

Мені сподобалося, що президент підняв наболіле питання – ліс. Це мене завжди хвилювало і хвилює. Думаю, що губернатор в цьому питанні отримав від президента вказівку якраз звернути увагу на важливі теми – бурштин, земля, ліс, як одних із серйозних ресурсів наповнення бюджетів і створення робочих місць.

Так що життя покаже. Будемо очікувати плідної і результативної роботи. Дай Бог, щоб все у нього вийшло», - висловив побажання Анатолій Грицюк.

«До мене увага буде найперша», – Іван Мирка.

А от директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка очікує від нового губернатора посиленої уваги до його структурного підрозділу. Зокрема й через те, що президент Петро Порошенко декілька разів у своєму виступі наголошував на питанні будівництва доріг.

«Враження надзвичайні. Я оце дивився прес-конференцію в Рівному і там прозвучало все дуже просто – дороги, «Курорт-Шацьк» і Адамчуки (новий митний пост «Адамачуки-Збереже», - Авт.). Це те, чим наш департамент і займається. Значить до мене увага буде найперша. Це мої враження. Ми працювати вміємо і результат показувати теж будемо. Я очікую максимальної уваги до нашого департаменту, тому буду працювати як завжди», - зауважив Іван Мирка.

Нагадаємо, 23 березня до Луцька завітав президент України Петро Порошенко, який представив волинянам нового голову Волинської облдержадміністрації. Ним став – Олександр Савченко, який довгий час відпрацював у правоохоронних органах, а також був заступником голови столичної ОДА.

Читайте також: Візит Петра Порошенка на Волинь: як це було. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Рівненщині вбили бурштинового бізнесмена-волинянина
Наступна новина Стало відомо, якими месенджерами користуються українці
Останні новини
Схожі новини