«Йдемо перемагати на парламентські вибори», – Порошенко. ФОТО. ВІДЕО

«Йдемо перемагати на парламентські вибори», – Порошенко. ФОТО. ВІДЕО
Біля Адміністрації Президента зібралися прихильники президента Петра Порошенка (фото 5 каналу)

Біля Адміністрації Президента зібралися прихильники президента Петра Порошенка, який згодом вийшов до них і подякував за підтримку.

Порошенко вийшов з адміністрації разом із дружиною Мариною до людей, які скандували «Дякуємо!», повідомляє Українська правда.

«Дорогі українці, і я вам дякую. Всі, хто прийшов зараз на вулицю Банкову. Українці по-різному проводжали президентів: у 2004-му під час нашої Помаранчевої революції, у 2014 році під час Революції гідності, але такого, як зараз, Україна ще не бачила. Це стало можливим завдяки вам», – почав президент.

Він сказав, що напередодні у Мистецькому арсеналі звернувся до українців зі словами британського прем’єра Вінстона Черчилля, лейтмотив яких був ніколи не здаватися.

«А ще Черчилль сказав, що перемога – це дорога від поразки до поразки. Це нам не підходить. Ми будемо рухатися від перемоги через поразку і до нової перемоги», – наголосив Порошенко.

«Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів», – заявив Порошенко.

 

Я щасливий і гордий сьогоднішній зустрічі на Банковій. Ви є найкращою частиною нашої спільної команди переможців. І наші головні перемоги ще попереду. За п'ять років ми зробили більше, ніж будь-хто за чверть століття до нас. Це – результат нашої спільної роботи. #ДякуюУкраїнці

Posted by Петро Порошенко on Monday, 22 April 2019


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у червні – знову вибори. ВІДЕО
Наступна новина Щоб почистити Стир у Луцьку, потрібно 50 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини