У Луцьку в парках і скверах знищуватимуть кліщів. Мер обіцяє особисто це проконтролювати

У Луцьку в парках і скверах знищуватимуть кліщів. Мер обіцяє особисто це проконтролювати
Фото ілюстративне

У парках і скверах Луцька знищуватимуть кліщів та інших шкідників.

Про це під час засідання сесії Луцької міської ради, 28 квітня, повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, – повідомляють Волинські новини.

За словами міського голови, заходи із знищення паразитів у парках і скверах Луцька розпочнуться зовсім скоро, адже з приходом весни активізувалися кліщі.

«Для проведення дезінфекції проти кліщів потрібно декілька днів сухої погоди, аби дощ не змив спеціальні засоби. Як тільки дозволять погодні умови, ми одразу проведемо ці роботи», – зазначив міський очільник і наголосив, що взяв організацію робіт зі знищення кліщів у зелених зонах Луцька під особистий контроль.

Нагадаємо, що за перший квартал 2021 року на Волині по медичну допомогу звернулось 24 людей, зокрема 3 дітей, яких вкусили кліщі. А за три місяці 2020 року на Україні зафіксували щонайменше 236 випадків хвороби Лайма, що передається з укусом кліща.


Читайте також: На Волині жінка заразилася кліщовим вірусним енцефалітом

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як зміниться графік роботи луцького ЦНАПу на травневі свята
Наступна новина Чому Волинь і досі у «помаранчевій» зоні
Останні новини
Схожі новини