Інстаграм видалятиме лайки та коментарі

Інстаграм видалятиме лайки та коментарі

Соцмережа почне видаляти лайки, коментарі і підписників, які з'явилися в результаті використання сторонніх додатків.

Як повідомляє прес-служба Instagram, останнім часом було зафіксовано активне використання акаунтами сторонніх додатків для штучного збільшення аудиторії, – повідомляє УНІАН.

«Кожен день люди приходять до Instagram, щоб отримати реальний досвід, включаючи справжня взаємодія. Ми несемо відповідальність за те, щоб цей досвід не був порушений недостовірної діяльністю. Починаючи з сьогоднішнього дня, ми почнемо видалення недостовірних лайків, підписок і коментарів від акаунтів, які використовують сторонні додатки для підвищення їх популярності», - йдеться в повідомленні.

Для цього були створені засоби машинного навчання, які допомагають виявити облікові записи, що використовують ці сервіси і видаляти недостовірні дії. Повідомляється, що акаунти, які будуть ідентифіковані як ті, що використовують сторонні додатки, будуть отримувати повідомлення про видалення недостовірних лайків та коментарів. Також їм буде запропоновано змінити пароль.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 66-річна українська модель - у топ-100 надихаючих жінок світу
Наступна новина Показали трейлер дитячої версії фільму «Дедпул 2». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини