Хто раніше жив, той і зараз живе

Хто раніше жив, той і зараз живе

2017 року виробники курятини отримали половину коштів з програми дотацій з компенсації ПДВ. На таку програму було передбачено 2017-го 4 млрд грн. З них за січень-жовтень "Миронівський хлібопродукт" Юрія Косюка отримав 1,4 млрд грн.

По версії Forbes до рейтигу міліардерів світу ввійшло семеро українців. Серед них і Юрій Косюк із статками в 1,5 млрд. дол. США.

Нещодавно олігарх та позаштатний радник президента Петра Порошенка Юрій Косюк відгуляв розкішну вечірку на одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу Куршевель у Франції.

Про це повідомила група Євромайдан у Фейсбук, передає Gazeta.ua.

«На одному із найдорожчих гірськолижних курортів світу - Courchevel 1850 в ресторані La Mangeori весь зал співає гімн України разом з простим працівником птахофабрики Юрієм Косюком і запиває це все його замовленням на Dom Peregnon по 1200 євро за пляшку», - йдеться у повідомленні.

«Дякуємо парламентарям і уряду за мільярдні субсидії та дотації вітчизняному птахівництву. Підкорили Куршевель, підкоримо і Сейшели», - пишуть у групі.

Інформацію про елітний алкоголь можна знайти на сайті для подорожей "TripAdvisor", де в профілі ресторану "La Mangeori" опубліковано фото алкогольного меню. Згідно з прейскурантом, шампанське "Dom Peregnion" 2005 року випуску справді коштує по 1200 євро за пляшку.

За словами активістів, під час відпочинку в ресторані "La Mangeori" позаштатний радник президента України замовив понад 50 пляшок шампанського "Dom Peregnion", а це близько 60 тисяч євро.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нардепи пропонують скасувати 3 групу єдиного податку
Наступна новина Емідемпоріг на грип та ГРВІ уже перевищений у 6 областях – МОЗ
Останні новини
Схожі новини