Локальні гастрономічні інсайди: ресторани з найбільш смачною доставкою суші в Києві

Локальні гастрономічні інсайди: ресторани з найбільш смачною доставкою суші в Києві

 Зараз рідко який киянин не користується послугами служб доставки їжі, зокрема суші. А коли ви ще не знайшли свій заклад, де можна без вагань замовити доставку суші, то ми раді підказати, як зробити правильний вибір.

В столиці дуже багато закладів, де вам можуть приготувати страви японської кухні. Київ багатий на затишні ресторани, невеликі суші-бари та служби доставки їжі. Але ми пропонуємо вам оцінити список лише першокласних закладів, які склали наш рейтинг.

«Суші Майстер»

Лише в цьому закладі ви зможете замовити смачні суші та роли. Кожному гурману столиці слід оцінити меню японського ресторану «Суші Майстер». До речі, цей ресторан знають не лише в Україні, але й далеко за її межами, оскільки заклад є розвинутою міжнародною мережею.

Щоб ви точно переконались, що «Суші Майстер» є кращим японським рестораном, приведемо вам кілька очевидних переваг, які вам гарантовані:

  • Вражаючий асортимент страв. В меню ви знайдете не лише традиційні суші та роли, але й перші страви, салати і навіть екзотичні японські десерти. А ще кожна страва просто неперевершена за смаком.
  • Якісний сервіс. Ви зможете оцінити якість обслуговування безпосередньо під час відвідування ресторану. Проте онлайн-клієнти також будуть задоволені якістю обслуговування. До всього цього варто лише додати, що персонал закладу – досвідчені фахівці свого діла.
  • Оперативна доставка в усі куточки міста. Ресторан «Суші Майстер» має власну кур'єрську службу, що й дозволяє забезпечити високу якість сервісу доставки.
  • Приємні ціни на все. У закладі панує демократична цінова політика, що допомагає зберігати інтерес гурманів. Але не лише прийнятним цінам ви можете бути задоволеними, бо ще є щедрі знижки та акції, а також інші пропозиції для клієнтів.

Безпосередньо в ресторані на вас чекає приємна атмосфера – тут можна провести гарно час з друзями чи сім’єю, зустрітися з коханою людиною, проте й наодинці ви цілком зможете насолоджуватися улюбленими суші. А коли не хочеться нікуди йти, то можна замовити доставку прямо додому чи на роботу. Замовлення можна залишити на сайті або в мобільному додатку. А якщо ви замовите суші на суму понад 400 гривень, то платити за послуги доставки не прийдеться.

«Япошка»

Якщо ви хочете скуштувати щось нетипове – наприклад, роли за оригінальною рецептурою – тоді радимо оцінити асортимент цього ресторану. Тут загалом прийнятні ціни. Ознайомитись з повною інформацією можна на сайті, тут же можна залишити своє замовлення.

«MAFIA»

Цей ресторан є частиною доволі розвиненої мережі закладів. Тут приємна атмосфера, тому шанувальників у ресторану доволі багато, в тому числі серед ти, хто обирає адресну доставку. Головна перевага – різноманітне меню, а також щедрі порції. Відносно цін, то все доволі доступно, а напередодні свят бувають гарні знижки. Замовити доставку можна на сайті.

*На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У застосунку Резерв+ з'явиться автоматична відстрочка
Наступна новина Кілька годин не могли винести з поля бою: історія полеглого воїна з Волині Юрія Хрупчика
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні