Лучан просять економити воду у період свят

Лучан просять економити воду у період свят
Фото ілюстративне

Упродовж підготовки до відзначення Нового року в Луцьку різко зростає використання води. Подвійні навантаження в минулому призводили до пониження тиску подачі води і перебоїв із водопостачанням. Тому КП «Луцькводоканал» звертає увагу мешканців Луцька на необхідності раціонально і бережно використовувати воду, особливо у передсвяткові дні.

Про це йдеться на фейсбук-сотрінці Evoda.

Аби жодних перебоїв із подачею води не виникало, на підприємстві подбали про максимальну підготовку питної води – станом на 30 грудня всі 10 резервуарів питної води наповнені, в них знаходиться 44 мільйони літрів питної води. У пікове навантаження будуть задіяні всі 38 артезіанських свердловин, які щогодини підніматимуть 2,5 мільйони літрів артезіанської води, щоб повністю забезпечувати потреби міста.

«Водночас просимо лучан правильно і економно використовувати воду, а також завчасно розпочати певні приготування, аби не створювати надмірні навантаження на систему водопостачання за кілька годин перед новим роком», – йдеться у повідомленні.

Читати також: У Луцьку через прорив на мережі 8 будинків на 33-му залишились без тепла


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які вулиці у Луцьку ремонтуватимуть у 2022 році
Наступна новина Опинився на капоті: пішохід, якого збили у Луцьку, не має ні до кого претензій
Останні новини
Схожі новини