Лучанин просить заборонити кататися дітям на іграшкових машинках у центрі. Петиція

Лучанин просить заборонити кататися дітям на іграшкових машинках у центрі. Петиція

Лучанин просить заборонити кататися дітям на іграшкових електричних машинках на Театральному майдані та у Центральному парку. 

Відповідну петицію зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій 11 жовтня. Автор – Павло Плюта.

«Однією із розваг для дітей у Луцьку є використання для катання іграшкових електричних автомобілів. Такі атракції можна побачити на Театральному майдані або на центральному вході у парк культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

Останнім часом тут з'явились не просто дитячі машинки, а майже повноцінні мінікари для перегонів. Діти та підлітки на таких "іграшках" заважають прогулянкам і створюють справжню загрозу здоров'ю та життю лучан.
Вимагаю заборонити використовувати такі самохідні швидкохідні засоби пересування як розваги для дітей на території міського парку і пішохідних зон міста», – йдеться у тексті петиції. 

Станом на 17:30 12 жовтня петицію підписало 9 людей. Для того, аби її розглянула місцева влада підписати звернення мають більш як 300 осіб. До кінця збору підписів залишилось 13 днів. 

Читайте також: Лучани просять відновити маршрут №23


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ВООЗ рекомендує третю дозу вакцини проти COVID-19. Кому і чому
Наступна новина На Волині побувала команда Офісу простих рішень Саакашвілі, які рухають реформи в Україні
Останні новини
Схожі новини