Lutsk night cinema: лучанам покажуть напружений трилер

Lutsk night cinema: лучанам покажуть напружений трилер

Трилер Девіда Фінчера «Гра» переглядатимуть під відкритим небом у Луцьку.

Показ відбудеться у неділю, 29 липня, на стадіоні СНУ ім. Лесі Українки о 21:00, – повідомляють організатори.

«Ця картина інтригує від початку і до кінця. Головний герой росте над собою протягом своєї історії, розвивається і відкриває себе з нового боку. Здавалося б, він має усе, але насправді це далеко не так. Ну і фінал стрічки – це одне із найкращих, що ми бачили в кіно», – ділиться думками про фільм команда організаторів.

Цього разу було вирішено обрати недільний вечір в зв’язку із погодними умовами. І, звісно, організатори хочуть, аби глядачі могли сповна насолодитися і фестивалем «Lutsk Food Fest».

Проект «Lutsk night cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому на подію не дозволяється приносити та розпивати алкогольні напої або приходити у нетверезому стані.

«Краще взяти покривала, каремати, декілька смаколиків та компанію чудових друзів, із якими можна добре провести час за кінопереглядом. Захід є абсолютно безкоштовним, але ви можете допомогти проекту, кинувши гроші до традиційної банки-збиранки. Всі вкладення в банку підуть на розвиток проекту. Адже організатори хочуть робити його ще кращим, крутішим та більш комфортним для своїх гостей», – йдеться в анонсі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучан запрошують на інстапрогулянку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанам розкажуть, як Google читає наші думки
Наступна новина У Луцьку затримали посадовця, який отримав хабар у розмірі 4 тис. доларів
Останні новини
Схожі новини