Луцькі базарники поскаржились Зеленському на Башкаленка

Луцькі базарники поскаржились Зеленському на Башкаленка

Лучани, які працювали на ринку «Привіз», поскаржились в Апарат президента та Державну архітектурну інспекцію на те, що підприємство «Екопрод» перестало обслуговувати ринок «Привіз».

Про це розповіла підприємиця Оксана Корнелюк, – пише UA:Волинь.

Нагадаємо, 31 липня обурені рішенням закрити ринок «Привіз» підприємці пікетували міську раду. Вони наголошували – у липні минулого року міська рада продовжила договір оренди на 10 років, а в червні цього року плани змінились.

Підприємці наполягали на тому, що мають право торгувати на ринку «Привіз», а наміри «Екопроду» закрити його з 1 серпня – незаконні. Саме ж підприємство «Екопрод» належить ексочільнику Партії регіонів на Волині Олександру Башкаленку.

21 серпня під час сесії міської ради підприємиця Оксана Корнелюк розповіла, що з 5 серпня з ринку не вивозять сміття, а прилавки, на яких торгували сільгосппродукцією, демонтують. Натомість власники контейнерів розібрали їх самостійно.

«Екопрод» припинило обслуговування території ринку. Селяни приїздять і продовжують продавати товар поблизу ринку. Продавці і підприємці звернулися до Апарату президента та в Державну архітектурну інспекцію Волині з приводу порушення використання призначення земельної ділянки», – повідомляє UA:Волинь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сказали, коли назвуть ім'я нового прем'єрміністра
Наступна новина У Луцьку відкрилась нова кав’ярня Good morning
Останні новини
Схожі новини