Луцький ринок «Привіз» просять зберегти. Створили петицію

Луцький ринок «Привіз» просять зберегти. Створили петицію
Ринок «Привіз» у Луцьку

Лучани просять зберегти ринок «Привіз», мовляв, він потрібен і міським мешканцям, які можуть тут купити якісну продукцію, і сільським, які привозять сюди її продавати.

Про це йдеться у петиції, яку зареєструвала Лариса Коваль.

«Жителі Привокзального району, міста Луцька просять зберегти ринок "Привіз", а не розпочинати будівництво торгово-офісного центру. Ринок "Привіз" необхідний не тільки жителям цього району, але й гостям міста Луцька та жителям сіл, які привозять хорошу і якісну продукцію для лучан», – наголошує авторка петиції.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про закриття ринку «Привіз» з 1 серпня. На його місці планують збудувати торговий центр.

Підприємці ж, обурені таким рішенням, прийшли пікетували міську раду. Вони наголошували: у липні минулого року міська рада продовжила договір оренди на 10 років, а в червні цього року плани змінились.

У міській раді порадили підприємцям ринку «Привіз» самостійно судитись з підприємством «Екопрод», яке орендує цю територію і належить ексочільнику Партії регіонів на Волині Олександру Башкаленку та його дружині Людмилі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали зсередини новозбудовану школу у Любохинах
Наступна новина Волинські поліцейські вирушили на чергову ротацію на схід
Останні новини
Схожі новини