Луцьких підприємців-нехлюй просять розкаятися

Луцьких підприємців-нехлюй просять розкаятися
Фото: Луцька міська рада

КП «Луцькводоканал» дає шанс виправитися підприєствам, які не мають системи очистки стічних вод і забруднюють місто. 

Відсутність очисних споруд призводить до забруднення навколишнього середовища отруйними хімікатами, – йдеться на сайті Луцької міської ради

Підприємці, які використовують воду у виробництві та на підприємствах здебільшого не стежать за якістю та очисткою скидів.

За ці порушення передбачені жорсткі санкції та штрафи.

Однак КП «Луцькводоканал» дає можливість таким підприємцям виправитися – протягом 3 років вони повинні встановити необхідні системи очистки та запровадити каналізаційно-очисні заходи.

Якщо ж підприємства не погодяться на запропоновані умови, тоді КП «Луцькводоканал» має право в будь-який день проводити контрольні проби скидів води. А за виявлений перевищений вміст шкідливих речовин, на підприємства будуть накладатися штрафи у десятикратних коефіцієнтах.

КП «Луцькводоканал» також має право перекривати підприємствам-порушникам приймання стоків і вимагати негайного усунення всіх недоліків.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині автобус з пасажирами вилетів на узбіччя. ФОТО
Наступна новина «На Волині є священики Московського патріархату, які готові перейти до нової церкви», - Михаїл
Останні новини
Схожі новини