Луцький клуб бізнесменів побував на заводі «Кромберг енд Шуберт»

Луцький клуб бізнесменів побував на заводі «Кромберг енд Шуберт»
Екскурсія на заводі «Кромберг енд Шуберт». Фото з фейсбук-сторінки підприємства

Учасники неформального об’єднання підприємців міста Lutsk Business Club побували на екскурсії луцьким заводом «Кромберг енд Шуберт».

Власники малих та середніх бізнесів оглянули виробництво заводу, а потім мали зустріч з фінансовим та технічним директорами підприємства Олександром Шаварським та Славоміром Качмареком, – повідомили на сторінці заводу у фейсбуці.

З керівництвом заводу підприємці спілкувалися про світові тенденції розвитку автопрому, особливості місцевого інвестиційного клімату, а також управління персоналом.

«У нас є соціальні працівники, одна із головних функцій яких - проводити різного роду опитування, що дозволяють аналізувати атмосферу в колективі, говорити з людьми, опрацьовувати інформацію таким чином, щоб можна було робити системні висновки», – розповів Олександр Шаварський.

«Я б роздавав землю під будівництво таких заводів безкоштовно - нехай будуються, платять податки, працевлаштовують людей з нормальними зарплатами і соціальним пакетом», - поділився враженнями директор туристичної агенції “Патріот” Богдан Климчук.

"5000 робочих місць, мільйони інвестицій - це важковаговик економіки області", - сказав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скоро «квітка»: на «Юпітері» завершують третій будинок. Квартири розкупили майже всі. Відеозвіт
Наступна новина У луцькому магазині «Апельсин» – акція на кольоровий принтер Canon. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини