«Люди штовхаються, обзивають одне одного», – лучанка, яка роздає хліб нужденним

«Люди штовхаються, обзивають одне одного», – лучанка, яка роздає хліб нужденним
Часто люди просто вимагають докупити їм хліба. Фото - Телеканал 24

Лучанка Наталія Шафета, яка разом із чоловіком щосуботи роздає хліб пенсіонерам на Центральному ринку, поділилася, з якими неприємними ситуаціями їм доводиться стикатися.

Про це вона розповіла у дописі у Facebook.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку подружжя купує хліб та роздає його пенсіонерам

За словами жінки, у суботу, 15 грудня, роздали нужденним 70 хлібин і ще 19 буханців довелося докуповувати.

«Сьогодні довелося почути і слова подяки, і навіть не дуже приємні слова… Декілька жіночок вирішили, що їм «повинні дати хліба більше,ніж завжди, бо повинні», – зазначає лучанка.

«Страшно, коли людина за буханець хліба втрачає людське обличчя. Декілька разів змушені були зупинятися роздавати хліб: люди штовхалися, штурхали та обзивали одне одного – ми закликали до взаємоповаги, до людяності, але, на жаль, це мало діяло на стареньких. Вихід був єдиний – швидше роздати хліб!» – розповідає Наталія Шафета.

Люди, які були свідками цього випадку, втрутилися в суперечку, зауваживши, що жіночка, якій на вигляд ще немає 60 років, могла б і заробити собі на хліб,а не вимагати дати хліба більше, та порадили їй звертатися до влади, йдеться у дописі.

«Цієї суботи, як ніколи, дуже важко було роздавати хліб. Було відчуття, що мене просто «вижали»… Сьогодні вперше задумалась: а чи правильно ми зробили в січні 2017 року, почавши акцію ДОБРА?

За цей час почули в свій бік як позитив, так і негатив: деяким продавцям не подобається, що люди з 7-ї години займають чергу та створюють багато шуму, і що ми працюємо на якийсь фонд та частину коштів привласнюємо, і що, напевно, дуже нагрішили, що хліб почали роздавати, і що податки менші платимо…» – поділилася Наталія Шафета.

І додала: «Не можуть люди зрозуміти, що не змогли ми з байдужістю спостерігати, як важко живеться одиноким людям. Невже в наш час не цінується доброта, співчуття, взаємодопомога???»
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Михаїл був би ефективнішим»: волиняни реагують на нову церкву і її предстоятеля
Наступна новина Михаїла «вмовили» зняти свою кандидатуру, – ЗМІ
Останні новини
Схожі новини