«Ми зламали російський сценарій першого туру», – Порошенко після оголошення екзит-полів. ВІДЕО

«Ми зламали російський сценарій першого туру», – Порошенко після оголошення екзит-полів. ВІДЕО
Петро Порошенко

«Україна блискуче пройшла цей тест. У нас було менш скарг, ніж у 2014 році. Під час всього виборчого процесу ми не чули жодного повідомлення про порушення, яке могло б вплинути на волевиявлення громадян», – заявив Президент України Петро Порошенко під час промови після оголошення екзит-полів першого туру виборів Президента.

«21 квітня ми теж блискуче справимося з завданням захисту волевиявлення. Але точно це не означає, що кампанія була тиха і спокійна… Такої гострої конкуренції на жодних президентських виборах Україна не знала», – заявив Порошенко.

«Я робив все, що від мене залежить, щоб рухати Україну вперед перед другим туром і після нього. Я готовий до глибокого і предметно діалогу з кожним, кого не зміг переконати у першому турі», – заявив Президент.

«Сьогодні ми зламали російський сценарій першого туру. Точно не Порошенка вони б хотіли бачити в другому турі. Українці так само зламають вам сценарій другого туру! Кажуть, що перший тур – це була гра в одні ворота. Ви бачите, що відбувалося протягом останніх двох тижнів. Це українські телеканали тиражувати найцинічніші вигадки російської пропаганди», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко і Володимир Зеленський, за результатами екзит-полів, виходять у другий тур президентських виборів.

Повний виступ Петра Порошенка дивіться на відео.

 

Чому Кремль, його агентура і олігархи-втікачі так скажено лютують на цьогорічних виборах? Доля вже так розпорядилася, що звела мене в другому турі з маріонеткою Коломойського. Але Коломойському ми не дамо жодного шансу. Саме для того, щоб розпочате - завершити, зроблене - не перекреслити, а вистраждане людьми - не змарнувати, я з завтрашнього дня розпочинаю боротьбу за виграш у другому турі. Моя програма, насправді, дуже коротка. Головний пріоритет – реалізація нашого плану «Від подолання бідності до економіки майбутнього». Пріоритет – економіка, економіка і ще раз економіка. І всі ви знаєте: якщо я за щось берусь – чи то ратифікація Угоди про асоціацію, чи Томос, безвіз, чи децентралізація – ми точно всього досягнемо. Така ціль здавалася недосяжною ще кілька років тому, бо надто сильним був удар країні, по економіці російським агресором. Друзі, перед нами – дуже важливі виклики. Виклики перед державою і майбутнім поколінням українців. І наша дорога до миру лежить, у першу чергу, через подальше зміцнення армії. Адже Москва сльозам не вірить і рахується тільки з силою!

Posted by Петро Порошенко on Sunday, 31 March 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 31 березня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина «30 з гаком відсотків за Зеленського – це трагедія для держави», – офіцер Збройних сил України
Останні новини
Схожі новини