Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 5 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 5 серпня
Перекинулася вантажівка із зерном (фото «12 каналу»)

Смертельна аварія вантажівки із зерном. Затримання росіянки на кордоні. Загибель 10-річного хлопчика у кар’єрі… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у понеділок, 5 серпня.

Перекинулася вантажівка із зерном. Загинув водій

Поблизу села Угринів Горохівського району вдень 5 серпня перекинулася вантажівка із зерном. За попередньою інформацією, авто з’їхало у кювет. Водій 1985 року народження загинув. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини трагедії.

Авто збило на смерть чоловіка, який ішов з велосипедом

Неподалік села Підманове Шацького району 4 серпня легковик «Opel Vectra» збив пішохода. Чоловік загинув на місці події. За кермом перебував 30-річний житель райцентру. Водій наїхав на пішохода, 45-річного жителя цього ж району, котрий ішов проїжджою частиною із велосипедом у руках. 

Смертельна аварія: легковик втаранився у бензовоз

Неподалік села Полиці Володимирецького району Рівненської області на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» 4 серпня 58-річний житель Дніпра на автомобілі Hyundai Accent зіткнувся із бензовозом DAF під керуванням 43-річного ковельчанина, який зупинився перед нерегульованим залізничним переїздом. На місці події загинув 36-річний пасажир легковика, син водія, який знаходився на задньому сидінні. 67-річну пасажирку, матір загиблого, із переломом ребра, забоями грудної клітки госпіталізували. Вона силіла на передньому сидінні. Ємність бензовоза, який перевозив пальне, не пошкодилася, тож витоку не було.

Посеред міста стояло обстріляне авто

У Луцьку на кільці біля історичного факультету СНУ декілька днів стояла «обстріляна» автівка. У поліції повідомили, що водій Mercedes Benz вчинив аварію, зіштовхнувшись із Skoda Fabia, залишив авто та втік. Через деякий час невідомі «обстріляли» транспортний засіб, ймовірно, із пневматичної зброї. Інцидент трапився у п’ятницю, 2 серпня. Однак авто звідти забрали лише 5 серпня. «Працівники патрульної поліції зробили всі заходи щодо документування цієї події, аби в майубтньому встановити водія та притягнути його до адміністративної відповідальності як за ДТП, так і за залишення місця ДТП», – розповів начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень. Він додав, що авто було на іноземній реєстрації, тому наразі важче встановити власника транспортного засобу.

У Турії втопився чоловік

Зранку 4 серпня у Ковелі водолази підняли з дна річки Турія тіло чоловіка 1961 року народження. Трагедія сталася в районі вулиці Підколодного. Про це на апаратній нараді в мерії розповіла головна спеціалістка відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки міськвиконкому Оксана Козакевич. За її словами, повідомлення про зникнення людини у пожежно-рятувальну службу міста надійшло ввечері 3 серпня, а вже наступного дня зранку водолази дістали тіло з водойми. 

Хлопчик загинув у кар’єрі

У Поворську на Ковельщині втопився хлопчик. Про це на нараді в РДА повідомив начальник міськрайонного відділу УДСНС у Волинській області Володимир Войтанік. Надзвичайна ситуація трапилася 1 серпня. О 20:55 надійшло повідомлення від чергового диспетчера на ОДС про те, що цього дня близько 16-ї години дитина пішла купатись на кар’єр і не повернулась. На місці встановили, що це хлопчик 2009 року народження. Тіло загиблого дістав із водойми рідний дядько.

Вантажівка роздавила чоловіка

У селі Тойкут Ковельського району водій вантажівки ЗІЛ-131, коли витягував автонавантажувач, наїхав на чоловіка. Останній помер на місці. Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду. Трагедія сталася29 липня близько 23:20. Під час досудового розслідування встановити причину смерті чоловіка, встановити механізм отримання тілесних ушкоджень та безпосередню причину його смерті без проведення судово-медичного розтину трупа та додаткових методів дослідження не виявилось можливим. Тож суддя Луцького міськрайонного суду Калькова О.А. ухвалила рішення про проведення судово-медичної експертизи.

Встромив ніж у живіт

У суботу, 3 серпня, до поліції надійшло повідомлення із екстреної медичної допомоги про те, що до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні доставили 33-річного лучанина із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Поліцейські встановили, що цього ж дня близько 15-ї години  44-річний лучанин у дворі будинку на вулиці Коцюбинського у Луцьку  під час словесного конфлікту із потерпілим спричинив йому ножове поранення в ділянку живота. Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Нині він затриманий.   

На кордоні затримали росіянку

На напрямку «Мокрани (Білорусь) – Доманове (Україна)» за кілька сотень метрів від кордону прикордонники зупинили жінку. Під час перевірки документів встановили, що це громадянка Росії. Напередодні в пункті пропуску «Доманове» цю громадянку не пропустили на територію України, оскільки у неї були відсутні належні документи на право перетину кордону. Крім того, відповідно до відомчої бази даних, цій громадянці було заборонено в’їзд на територію України до 2024 року. Стосовно громадянки винесли рішення щодо заборони в’їзду в Україну терміном на 10 років, її передали білоруським прикордонникам.

П’яна пасажирка «замінувала» потяг

Слідчі поліції оголосили про підозру 54-річній лучанці у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян. Обвинувальний акт скерували до суду. 28 червня близько 21-ї години на пероні в селі Дачне Ківерцівського району невідома жінка повідомила черговій по залізничній стації, що дизель-потяг сполученням «Ківерці-Стоянів» заміновано. Співробітниця залізниці одразу ж сповістила про це поліцію. Вибухотехніки ретельно оглянули потяг, однак небезпечних предметів не виявили. З’ясувалося, що неправдиве повідомлення здійснила в стані алкогольного сп’яніння пасажирка потяга.

Підготовлено за матеріалами видань ПроКовель, ІА ВолиньPost, Район.Ковель, Район.Луцьк, Район.Горохів, 12 канал, пресслужб управління ДСНС України у Волинській області, ГУНП у Волинській області, ГУНП у Рівненській області, Держприкордонслужби України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк читає: фентезі від луцького мандрівника
Наступна новина На «Бандерштаті» влаштували флешмоб на підтримку полонених моряків. Фото з висоти
Останні новини
Схожі новини