На Донбасі загинув український військовий. Ще одного воїна поранили, а п’ятеро — травмовані

На Донбасі загинув український військовий. Ще одного воїна поранили, а п’ятеро — травмовані

У зоні бойових дій на Донбасі 22 лютого станом на 19:00 внаслідок обстрілів окупаційних сил загинув український військовий. Ще один отримав поранення, а п’ятеро — бойове травмування.

Про це на брифінгу повідомив речник штабу ООС Павло Ковальчук, пише Громадське

Він зазначив, що поранені та травмовані військові перебувають у лікувальних закладах, стан їхнього здоров'я — задовільний. 

Від початку доби бойовики 72 рази відкривали вогонь, 53 з них з забороненого Мінськими домовленостями озброєння. 

Нагадаємо, загострення на Донбасі розпочалося 17 лютого. 21 лютого ввечері Путін визнав незалежність ОРДЛО. Україна ж їхню незалежність не визнає. Пізніше стало відомо, що Путін направив свої війська в Україну. Міністр оборони України​ Олексій Резніков заявив, що після слів російського президента Владіміра Путіна тепер весь світ знає, те що українці знають уже 8 років. Резніков вважає, що попереду на Україну чекають важкі випробування і будуть втрати. Німеччина ж зупиняє сертифікацію «Північного потоку-2». Британія вводить санкції проти російських банків та олігархів. ЄС також ввів санкції проти Росії.

22 лютого Путін заявив, що визнав «незалежність» «ЛНР» та «ДНР» у кордонах цілих областей. В цей же день через обстріли бойовиків на Луганській ТЕС загорілись три трансформатори.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ситуацію може виправити відмова України від Криму й вступу до НАТО, – Путін
Наступна новина Байден заявив, що США запроваджує санкції проти двох російських банків, олігархів та Держборгу
Останні новини
Схожі новини