На пікнік з користю: у неділю всіх запрошують на благодійне свято

На пікнік з користю: у неділю всіх запрошують на благодійне свято

Благодійне сімейне свято відбудеться у Ківерцях на базі відпочинку «Лео Парк» у неділю, 12 травня. На ньому збиратимуть кошти для центру іпотерапії «Ромашка», що у селі Вишнів.

У «Лео Парк» в неділю з 14:00 до 20:00 – вільний вхід. Приїхати можуть усі охочі. Варіанти проведення часу можуть бути різні, кажуть організатори. Можна завітати, аби влаштувати цікавий і насичений день для дітей: тут запланована ціла розважальна дитяча програма (див. нижче).

Окрім того, у «Лео Парку» є усе необхідне для повноцінного пікніку – альтанки, мангали, чудова природа і мальовниче озеро.  Продаватимуть також каву, чай, тістечка та морозиво.

Водночас буде нагода зробити добру справу: пожертвувати посильну суму грошей на розбудову центру іпотерапії у селі Вишнів. Цей центр, як відомо, організований батьками особливих дітей, і наразі потребує допомоги, аби міг повноцінно і ефективно функціонувати.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЦЕНТР ІПОТЕРАПІЇ У ВИШНЕВІ

У «Лео Парку» запланована ціла розважальна програма для дітей:  ігри, конкурси, естафети, квести, дискотека, аквагрим, фотосесія та багато іншого. Працюватимуть професійні аніматори.

«Ми вирішили допомогти людям, які роблять таку важливу і корисну справу – розбудовують центр іпотерапії, де проходять реабілітацію дітки з інвалідністю. Їм необхідна допомога, то ж ми і організували це свято: люди можуть відпочити, поспілкуватися, активно і весело провести час. А заодно зробити добре діло – пожертвувати, хто скільки може, на центр у Вишневі. Окремо дякую усім, хто відгукнувся на нашу ідею і бере участь в організації свята» - каже власниця «Лео Парку» Анна Романенко.

Фото з відпочинку у «Лео Парку», як то кажуть, для привернення уваги ;)  «Лео Парк» розташований у Ківерцях за Комсомольським (Молодіжним) озером.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 11 травня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Що сталося у ПЦУ? Чому образився Філарет? Чи відновлять КП? Усе, що відомо про церковний скандал
Останні новини
Схожі новини