Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 11 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 11 травня. ФОТО. ВІДЕО
Біля Луцька авто на смерть збило чоловіка

Смертельна аварія біля Луцька, затримання крадія велосипедів, порярунок півторарічної дитини, яка зачинилася у квартирі на самоті… Сьогоднішній день був щедрий на «пригодницькі» новини.

Авто збило на смерть чоловіка на «зебрі»

У селі Рованці Луцького району 10 травня легковик «ВАЗ 2107» збив пішохода, який перетинав дорогу на пішохідному переході. Чоловік  загинув. За кермом був 28-річний лучанин. Встановлюють особу загиблого. На вигляд йому 45-50 років, одягнений в синю джинсову куртку, сині джинси та кофту сіро-зеленого кольору. Осіб, котрим відома будь-яка інформація щодо потерпілого, просять повідомити за номером 74-22-25 або «102».

 

Відео смертельного ДТП у Луцьку: пішохід загинув на місці Будьте обережні

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, 11 May 2019

Крав і продавав велосипеди

Мешканця Ковельського району викрили у причетності до трьох крадіжок велосипедів на загальну суму 9 тис. грн. 48-річний чоловік викрадені велосипеди продав. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження.

Півторарічна дитина зачинилася у квартирі

В Іваничах півторарічна дівчинка зачинилася в квартирі на третьому поверсі. Жінка мала намір йти з дитиною надвір. Поки вивозила візок на сходову клітину, дитина замкнула двері зсередини. У результаті мати не змогла потрапити в свою квартиру, тож довелося просити допомоги в поліції та рятувальної служби. За невиконання обов’язків щодо необхідних умов виховання дитини на жінку склали протокол та передали справу до суду. У постанові Іваничівського суду від 7 травня йдеться про те, що справу закрили, суддя виніс матері усне попередження.

Бурштинокопачів піймали «на гарячому»

У  Куклинському лісництві ДП «Маневицьке ЛГ» 11 травня затримали п’ятьох чоловіків затримали за копанням бурштину. Встановлено, що це – жителі Маневицького  району. Чоловіки свою вину не заперечували. Варто зазначити, що на території Маневиччини, як і в інших лісових масивах, де є суттєві ризики незаконного видобутку бурштину, державна лісова охорона, працівники груп оперативного реагування лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ, поліція та Нацгвардія ведуть посилене цілодобове патрулювання.

У волинянина знайшли зброю і наркотики

Увечері 10 травня у Володимирі-Волинському під час комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання луцькі нацгвардійці спільно з поліцейськими затримали підозрілого громадянина. У ході поверхневого огляду у чоловіка виявили речовину рослинного походження, схожу на наркотичну, та холодну зброю. 

Покарали волинянина, який мало не задушив сестру

Волинянин відпрацює 150 годин громадських робіт за нанесення легких тілесних ушкоджень своїй сестрі. Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду. У документі сказано, що 8 квітня 2019 року обвинувачуваний посварився із сестрою та стиснув її шию двома руками, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді саден. Нападник свою вину повністю визнав та щиро розкаявся. Суд, взявши до уваги те, що чоловік був раніше судимим (судимість повністю погашена) та неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, призначив йому покарання у виді 150 годин громадських робіт. 

Авто знесло стовп

У Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській 10 травня близько опівночі авто знесло електроопору. Момент інциденту зафіксувала камера відеоспостереження, яка знаходяться на перехресті вулиць Драгоманова та Ковельської.

Авто потрапило у кювет

Поблизу озера Озюрко на трасі Камінь-Каширський – Седлище 11 травня рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського витягнули з кювету автомобіль, який зїхав з дороги внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

 

Смертельне зіткнення легковика і вантажівки

У селі Орв'яниця Дубровицького району, що у Рівненській області, 60-річний житель Ковельського району за кермом вантажівки «Volvo», виїжджаючи із узбіччя на дорогу, зіткнувся із легковим автомобілем «ВАЗ 21053», що рухався назустріч. Останнім керував 40-річний житель села Берестя. Попри вжиті реанімаційні заходи, чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги. Пасажир легковика, 40-річний односелець водія, із політравмою перебуває у реанімації. Його стан оцінюють як стабільно важкий.

Обікрали церкву

У ніч з 10 на 11 травня у селі Шклінь Горохівського району з церкви викрали старовинні ікони. Зловмисники проникли у храм, пошкодивши вікна. «За попередніми даними, викрадені ікони історико-культурної цінності не становлять. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом крадіжки. Проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину», – розповіла старший інспектор сектору комунікації головного управління нацполіції в області Анна Павловська. 

 
У селі Шклінь Горохівського району з церкви викрали старовинні ікони

У ніч з 10-го на 11 травня у селі Шклінь Горохівського району з церкви викрали старовинні ікони. Інформацію підтвердила старший інспектор сектору комунікації головного управління нацполіції в області Анна Павловська. Деталі вона розповіла телефоном.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 11 May 2019


Підготовлено за матеріалами прес-служби ГУ Нацполіції України у Волинській області, Волинського ОУЛМГ, військової частини 1141 Нацгвардії України, Камінь-Каширського РВ УДСНС України у Волинській області, інтернет-видання БУГ, ІА Конкурент


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фестиваль їжі в Луцьку. Фоторепортаж із першого дня
Наступна новина На пікнік з користю: у неділю всіх запрошують на благодійне свято
Останні новини
Схожі новини