На Волині поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали мотоцикл

На Волині поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали мотоцикл
Фото поліції Волинської області

На Волині поліцейські затримали двох чоловіків, які викрали мотоцикл у мешканця села Ізов Володимир-Волинського району. 

Про це 17-го травня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області. 

Учора, 16-го травня, до поліції звернувся 58-річний мешканець села Ізов Володимир-Волинського району. Він повідомив, що у період з 14 по 16 травня з його гаража викрали мотоцикл Loncin Pruss, вартістю понад 25 тисяч гривень.

На місці правоохоронці з’ясували, що зловмисники проникли у будівлю, зірвавши навісний замок. Згодом поліцейські знайшли причетних до злочину. Це – раніше судимі 28-річний та 33-річний місцеві мешканці. Викрадений мотоцикл вилучили. 

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення за попередньою змовою групою осіб. За скоєне правопорушникам загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі. 

Нагадаємо, на Волині директор ТзОВ привласнив 1,42 мільйона гривень державних коштів. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще чотири громади на Волині приєднались до ПЦУ
Наступна новина На Волинь сьогодні привезуть тіло загиблого військового Віталія Послєдова
Останні новини
Схожі новини