«Нас силою хочуть виселити на мертвий ринок». Підприємці Старого ринку записали відеозвернення

«Нас силою хочуть виселити на мертвий ринок». Підприємці Старого ринку записали відеозвернення
Підприємці Центрального ринку записали відеозвернення

Підприємці Центрального ринку Луцька записали відеозвернення до інших підприємців країни, у якому просять допомоги та розповідають про ситуацію, у якій опинилися у зв’язку з перенесенням їхніх робочих місць.

Відеоролик поширила підприємиця Наталія Шафета у фейсбуці.

На відео підприємці тримають плакати із написами: «Рейдерське захоплення ринку укропівцями», «Пане президенте, захистіть нас від Палиці!», «Луцьк – не вотчина Палиці. Лучани – не його кріпаки».

Текст звернення:

«Шановна підприємницька громадо! Дорогі українці! До вас звертаються по допомогу підприємці міста Луцька – Центральний ринок.

Сьогодні у сфері нашої діяльності назрів масштабний конфлік – дерибан ласого шматка землі у центральній частині нашого міста, де здійснюють свою діяльність близько 2 тисяч підприємців. Мова йде про Центральний ринок міста Луцька.

Міська влада мовою ульматуму хоче силою виселити нас за межі міста на мертвий ринок, при цьому порушуючи норми чинного законодавства, не зважаючи на думку пересічних лучан і жителів прилеглих районів та сіл. За результатами незалежного опитування люди хочуть залишити ринок на існуючому місці із проведенням його реконструкції.

Влада не хоче чути пропозицій підприємців та шукати шляхи вирішення проблеми. Справа ось у чому. Наше місто близько трьох років живе без міського голови і вже довгий час без губернатора. Користуючись нагодою, тимчасово виконуючий обов’язки мера разом із заступниками та радниками буквально знищують наше місто, а саме дерибанять землі і всю можливу нерухомість. Наразі ними знищено два ринки. На черзі – ще два найбільші ринки, в тому числі і наш Центральний ринок.

Просимо не залишатися байдужими до цієї проблеми. Усіх підприємців країни, а особливо неших колег – підприємців оптових ринків, звертаємося до колег «Сьомого кілометра», до оптового ринку міста Хмельницького, ринку міста Чернівці, Харківського ринку, Центрального ринку в місті Кам’янець-Подільський та інших ринків, які знаходяться у схожій ситуації.

Сьогодні ми є маленькою складовою частиною у співпраці з вами. Сьогодні це тривожить нас, наступними можете бути ви. Знищуючи таким чином малий бізнес України, тобто людей, які без допомоги держави створили собі робочі місця і не просять допомоги, а навпаки, наповнюють бюджет, маніпулюючи інтересами бізнесу шляхом відвертого тиску та погроз, своїми діями можновладці спонукають покидати межі нашої і без того знедоленої України та ставати рабами інших держав, залишати сім’ї, дітей, старих батьків, аби сплатити комунальні послуги та хоч якось вижити. Дії можновладців повністю суперечать Конституції України.

З повагою до вас підприємці ще існуючого Центрального ринку».

Нагадаємо, підприємців Центрального ринку Луцька уже найближчим часом міська влада хоче «переселити» на Новий ринок, що в районі ЛПЗ.

Однак самі підприємці вважають це місце невдалим. Вони впевнені, що покупці на Новий ринок не підуть.

Читати також: «Ніяких торгових центрів», – Палиця про те, що буде замість Старого ринку

 

Попрошу максимальне поширення!!!🆘🆘🆘

Posted by Наталія Шафета on Sunday, 1 December 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директор Волинського драмтеатру отримав від Зеленського звання заслуженого
Наступна новина На Волині запрацював ЦНАП, який приїжджає додому
Останні новини
Схожі новини