Назвали ТОП-3 місць на Волині, які варто відвідати

Назвали ТОП-3 місць на Волині, які варто відвідати

Директор туристичної агенції «Патріот», луцький мандрівник Богдан Климчук назвав ТОП-3 місць на Волині, які, на його думку, точно варто відвідати.

Про них він розповів у програмі «Актуально», інформує 12 канал.

1. Кисилин

«Це стало відкриттям для мене. Біля Луцька, звідси годину їзди. Це суперкруте село з неймовірно цікавим костелом. Дуже цікавий об’єкт, він не дуже менший, ніж Собор святих Петра і Павла. Із чудесною історією», – розповідає мандрівник.

Це місце Богдан Климчук відвідав у рамках проєкту «Волинська експедиція», де його турагенція була співорганізаторам. Мандрівник додає, що екскурсоводами в Кисилині були місцеві жителі, а ці люди горять власною справою, тому вийшло неймовірно цікаво.

Читати також: Замок Любарта – серед 5 найкращих архітектурних пам’яток України, які варто відвідати

2. Новий Загорів

«Саме там відбувався легендарний бій УПА з німцями, тобто локація хороша. Крім того, люди, які про це розповідають і в яких горять очі... Це в комплексі залишає дуже хороші враження», – ділиться Богдан Климчук.

Читати також: Склали рейтинг небанальних і маловідомих місць Луцька

3. Олика

«Це селище внесене до Списку історичних населених місць України. Там знаходиться відомий Олицький замок, Колегіальний костел Святої Трійці, костел святих Петра і Павла та ініш пам’ятки державного та місцевого значення», – розповів мандрівник.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Одного разу ми можемо прокинутися у країні, з якої поїдуть лікарі», – Степанов
Наступна новина Захворюваність на коронавірус в Україні піде на спад і без локдауну, – лікар
Останні новини
Схожі новини