«Небесний фотограф»: у Ковелі відкриють виставку робіт загиблого Героя Максима Бурди

«Небесний фотограф»: у Ковелі відкриють виставку робіт загиблого Героя Максима Бурди

У п'ятницю, 24 березня, о 12:00 в Галереї Мистецтв, що на вул. Незалежності, 89 у Ковелі, відбудеться відкриття воєнної фотовиставки «Небесний фотограф».

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив мер міста Ігор Чайка

Увазі ковельчан та гостей міста будуть представлені роботи солдата ЗСУ, фотографа та активіста міста Ковеля – Максима Бурди, який загинув 26 січня 2023 року біля Бахмута.

Максим мріяв стати фотографом такого класу, на виставки до якого люди ставали б в чергу. По завершенню війни найбільше хотів організувати виставку воєнного фото за всі 11 місяців свого перебування на військовій службі. Адже його роботами охоче ділилися на своїх офіційних сторінках ЗСУ, його запрошували з персональними виставками в різні міста України.

«Що ж, така виставка, тепер стартує з рідного міста. З роботами Максима, але – без нього. Сьогодні його мрію здійснює мама Ірина Максимук, кохана Марія Лукашук, численні друзі, а Ковельська міська рада підтримує цю ініціативу та допомагає в організації. Окрім цієї – паралельно в процесі підготовки – воєнна фотовиставка робіт Максима Бурди, яка незабаром пройде в Шамблі (США)», – написав Ігор Чайка. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинув бойовий медик з Волині
Наступна новина На Волині за збут наркотиків судитимуть 26-річного хлопця
Останні новини
Схожі новини