Обираємо героя жовтня на «Першому»

Обираємо героя жовтня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спортсменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у жовтні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше?

Голосуємо! Той, за кого проголосує найбільше людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати номер обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя чи героїні жовтня

№1 Голова Забродівської ОТГ Микола Калачук

«Ех. Завжди кажу: з Боратина чи Княгининка легко зробити Європу. А ви зробіть її із Забродів! Якби замість програми «Міняю жінку» була б програма «Міняю громаду», я готовий поїхати в одну з таких громад, відчути смак того фінансового задоволення. Бо легше ламати голову, куди подіти гроші чи як їх правильно використати, аніж, де їх взяти. Від ранку до вечора думати: ДЕ ЇХ ВЗЯТИ...»

Більше про те, що таке «забродівське диво», читайте тут:

Європа для тьотки Марії. Як Заброди з 90-х заробляють на проєктах. ГРОМАДА МОЖЕ

№2 Представниця будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад

Із студії кримського телебачення – у волинську будівельну компанію. Із журналістики, про яку мріяла з дитинства – у продажі квадратних метрів.

Це – про Ірину Новосад, керівницю відділу продажів та маркетингу Будівельної компанії «Інвестор». Вона – корінна лучанка, але після закінчення університету переїхала до майбутнього чоловіка у Севастополь. Каже, закохалася в Крим і його ритм життя, і ніколи б не поїхала звідти, але… у 2014-му довелося прийняти непросте рішення: залишатися на окупованій території і просити «вид на жительство» Російської Федерації, чи покинути все і повернутися на Волинь.

Більше тут: «Вручала ключі і думала: «Ех, а ця квартира могла бути моєю…» – менеджерка «Інвестора» Ірина Новосад

№3 Адвокати «Прадо»

Адвокатів часто порівнюють із лікарями. І тим, й іншим доводиться мати справу з проблемами людей і при цьому зберігати здоровий цинізм.

«Уявляєте, що б було, якби хірург різав людину і плакав?» – кажуть самі адвокати, погоджуючись із тим, що схожість між професіями справді є.

Та попри зовнішню невразливість у кожного юриста, як і в кожного медика, є особливі справи. Ті, які дали найсильніший урок.

Ми поспілкувалися із об’єднанням адвокатів «Прадо» і розпитали про їхні особливі справи.

До об’єднання «Прадо» входить п’ятеро адвокатів: Олег Антонюк, Дмитро Бурда, Володимир Красун, Олег Усаченко і Борис Шумський.

Більше тут: 5 особливих справ від адвокатів «Прадо»

№4 Іранський легіонер ФК «Волинь» Хагназарі Сіаваш

Через «Волинь» пройшли десятки іноземців, заслужити повагу в місцевої публіки нелегко, а Сіаваш — перший легіонер з Ірану — не найрозкрученішої у нас футбольної держави. Але 24-річному іранцю вдалося закохати в себе «Авангард».

Через півтора роки по приїзду до Луцька Хагназарі — лідер атак «Волині», один з найкреативніших футболістів, який і фінт публіці здатний показати, і забити, і віддати.

Більше тут: Про життя в Луцьку і мрії про Європу. Інтерв’ю з футболістом ФК «Волинь» з Ірану

№5 Депутат Волинської обласної ради Володимир Гунчик

З дня звільнення Володимира Гунчика (22 березня 2018 року) з посади голови Волинської облдержадміністрації пройшло більше, ніж півтора року. З того часу – жодного інтерв’ю. Екс-голова ОДА, який ще не так давно був першою особою на Волині, відійшов у тінь політичного життя і зосередився на новій, менш публічній роботі – на посаді директора дивізіону в «Укроборонпромі». Щоправда, це аж ніяк не означає, що він вийшов із обойми людей, які «роблять політику» в цьому регіоні і впливають на ключові рішення.

Ця розмова – фактично експромт. Трохи більше, як пів години. У ще «гарячій» від дискусій сесійній залі.

Більше тут: «Я не покинув політичне життя», - Володимир Гунчик. ІНТЕРВ’Ю

№6 Власники «Велозони» Людмила Леонтьєва та В’ячеслав Березін

Вони їздили на велосипедах задовго до того, як це стало «модним» та «екологічним». В’ячеслав Березін і Людмила Леонтьєва познайомились 31 рік тому у поході Кримом. Відтоді не лише об’їздили на двоколісних «конях» чи не всю Європу, а й відкрили перший у місті магазин з «дорогими» велосипедами.

«Прогорите!» - відмовляли їх. А вони не послухали.

Більше тут: Як «Велозона» «підсадила» Луцьк на велосипеди. Ми поговорили з її власниками

Голосування триватиме протягом п’яти днів. Результати будуть відомі 9 грудня. Проголосувати можна ТУТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Угода про співпрацю. Волинська громада вчитиметься у поляків
Наступна новина Власниця пояснила «російськомовність» кав'ярні в центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини