Оголосили тендер на ремонт «найгіршої» дороги на Волині

Оголосили тендер на ремонт «найгіршої» дороги на Волині
Фото Суспільне.Волинь

У 2021 році планують відремонтувати чимало шляхів з індексом «Т», серед яких і ділянка Оленівка – Сокіл дороги Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/, яку вважають найгіршою дорогою в області.

Про це йдеться на сторінці Служби автомобільних доріг у фейсбуці.

Днями оголосили тендери на поточний середній ремонт двох ділянок цієї дороги між населеними пунктами Сокіл та Рожище, загальною протяжністю 18 кілометрів.

Цю ділянку дороги планували відремонтувати ще у минулому році. В липні 2020-го оголосили тендер на ремонт майже 11-кілометрового відтинку. Та процедура закупівлі затягнулась до середини грудня, оскільки постійно блокувалась (була низка скарг, проводився моніторинг). У результаті фінансування з цього об’єкта було знято, а торги відмінені.

«Новим проєктом передбачено трьохшарову конструкцію дорожнього одягу, завтовшки 30 см, що включає основу зі щебенево-піщаної суміші, обробленої комплексним в’яжучим матеріалом, та два шари асфальтобетонної суміші. Заасфальтуються з’їзди і примикання, в’їзди в двори. Ще на цій ділянці автошляху з’являться нові дорожні знаки, сигнальні стовпчики, бар’єрне огородження, дорожня розмітка. Нового вигляду набуде і транспортне кільце у м.Рожище.

Під час ремонту дороги відновлюватимуться і розташовані на ній штучні споруди – два мости та водопропускні труби», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Луцьку відремонтують пішохідний міст біля залізничного вокзалу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мені здавалося, що самогубство – єдиний вихід». Шлях від залежності до порятунку. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина «Наступного разу давайте він сам». Мільйони і калюжі – на сесії Волиньради. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини