Колишнього охоронця Палиці призначили начальником Служби безпеки президента

Колишнього охоронця Палиці призначили начальником Служби безпеки президента
Олександр Товстенюк, Ігоря Палиця та Максим Донець (посередині) в Луцьку

Володимир Зеленський призначив Максима Донця заступником начальника управління – начальником Служби безпеки президента України Управління державної охорони України.

Про це повідомило Радіо Свобода.

Як відомо, раніше він був охоронцем  українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Під час передвиборчої кампанії він здійснював супровід Зеленського. А ще раніше супроводжував Ігоря Палицю під час його роботи на Волині.

Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

"Призначити Донця Максима Андрійовича заступником начальника Управління - начальником Служби безпеки президента України Управління державної охорони України", - йдеться в документі.

29 травня президент України звільнив Валерія Гелетея з посади начальника Управління державної охорони та призначив замість нього колишнього війського Олексія Оцерклевича.

Під час недавньої прес-конференції Ігор Палиця пояснив, чому його охоронець супроводжує Зеленського.

«Немає в нас спільного охоронця. У мене вже немає його. Мені некоректно або повторювати, або ще раз казати про це після новообраного президента. Він сказав: це компанія, яка надає охоронні послуги в Україні. Якісна компанія. Якісні хлопці. Тому, напевне, постав такий вибір. Біля мене вже їх нема», – казав голова облради. 

Охоронець Ігоря Палиця під час сесії Волиньради (справа)

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 29 травня. ФОТО
Наступна новина Малярія, війна і піщані бурі: миротворець з Волині рятує людей в Африці
Останні новини
Схожі новини