Онуфрій побував у Зимненському монастирі на Волині. ФОТО

Онуфрій побував у Зимненському монастирі на Волині. ФОТО

11 січня Предстоятель Української Православної Церкви Онуфрій звершив Божественну літургію в Успенському Соборі Святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря в Володимирському районі. 

Про це повідомили на сторінці Святогірського Успенського Зимненського монастиря у фейсбуці.

«Його Блаженству співслужили Митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Стефана (Бандура) із сестрами обителі», – йдеться в дописі. 

Наприкінці літургії Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав насельниць монастиря, паломників та вірян обителі з Різдвом Христовим та благословив паству.

Нагадаємо, 14 грудня в Зимненському монастирі СБУ провела обшуки. Правоохоронці оглядали територію і приміщення, аби перевірити дані про наміри використання єпархії як осередку "русского мира". Зокрема перевіряли осіб на території монастиря щодо їхньої причетності до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам, які ввозили з-за кордону гуманітарні авто для ЗСУ і продавали, повідомили про підозру
Наступна новина Зеленський провів у Львові нараду щодо обстановки на кордоні з білоруссю
Останні новини
Схожі новини