Папа Римський Франциск прислав автограф юним дипломатам з Волині. ФОТО

Папа Римський Франциск прислав  автограф юним дипломатам з Волині. ФОТО
Папа Римський Франциск

Папа Римський Франциск надіслав персональний автограф юним дипломатам благодійного фонду «Позитивна взаємодія» з Волині в знак підтримки їх благодійної діяльності і  ініціатив щодо вирішення соціальних проблем.

Про це повідомили у прес-центрі благодійного фонду.

Зазначимо, 14-річна Марійка Мовчан з братами Павлом і Борисом, які прославилися своїм «зірковим» листуванням з монархами, президентами та іншими світовими знаменитостями нещодавно заснували Благодійний фонд «Позитивна взаємодія»

У ефірі на телеканалі «Інтер» Марійка Мовчан розповіла, що вона листується із Папою Римським та Ангелою Меркель.

«Я не вірила, що є справжні принцеси. Мені вирішили пояснити і довести, що є справжні королеви і принцеси. Користуючись нагодою, я вирішила з ними дружити і спілкуватися… Дуже часто я спілкуюся з королевою Великобританії, з Ангелою Меркель і Папою Римським», – повідомила Марія.

«Кожного небайдужого закликаємо внести 1 гривню до Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» (www.DOBREdilo.com) і символічно підтримати благодійну діяльність в інтересах дітей, які потребують підтримки і допомоги. Просимо всіх добрих людей долучатися до благодійних акцій і змінювати наш світ на краще!», – йдеться у повідомленні прес-центру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – на другому місці в Україні за включенням «особливих» дітей в освіту, – Гриневич
Наступна новина Волинянка Наталія Корніленко залишила шоу «Голос країни». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини