Юна волинянка попросила 1 гривню в Порошенка і Зеленського. ВІДЕО

Юна волинянка попросила 1 гривню в Порошенка і Зеленського. ВІДЕО

Юна дипломатка з Волині Марія Мовчан, яка є головою Благодійної організації «Позитивна взаємодія», звернулась до Петра Порошенка і Володимира Зеленського та попросила перерахувати її фонду 1 гривню на благодійнсть.

Про це повідомили у прес-центрі благодійного фонду.

«Шановний Володимире Олександровичу, шановний Петре Олексійовичу, навіщо збирати стадіони, витрачати мільйони і за будь-яку ціну жагати перемоги?», – запитує  Марія Мовчан. «Хочете бути кращим, впевненішим, мудрішим, дбайливішим, то внесіть  1 гривню на банківський рахунок благодійного Фонду «Позитивна взаємодія»

Читати також: Зеленський поспіхом змінив документи з результатами аналізів на наркотики. ФОТО

На думку дівчини, багато людей побачать такий вчинок своїх лідерів і послідкують їхньому гарному прикладу – долучаються до благодійної діяльності заради допомоги дітям.

«Зробіть це обидвоє, чим докажіть і покажіть, що Україна – це не щось абстрактне, а спільнота різних, в тому числі маленьких, людей, яких поважаєте, цінуєте і дбаєте за їх майбутнє!» – такими словами переконує юна «дипломатка» чинного Президента України і його конкурента робити ще більше добрих справ.

Разом з тим, дівчинка пропонує простий і зручний шлях миру і порозуміння, як поміж кандидатами у президенти, так і їхніми прихильниками: «Давайте  спробуємо разом об’єднати мільйони українців навколо доброї справи, незалежно від того, хто кого підтримує.

Читати також: Папа Римський Франциск прислав автограф юним дипломатам з Волині. ФОТО

Нагадаємо, у ефірі на телеканалі «Інтер» Марійка Мовчан розповіла, що вона листується із Папою Римським та Ангелою Меркель.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Складання іспиту в автошколах фіксуватимуть на камеру
Наступна новина Жити по-новому: 14 сучасних трендів комфортного житла
Останні новини
Схожі новини