Під Луцьком так поливають городи/газони, що водоканал просить спинитися

Під Луцьком так поливають городи/газони, що водоканал просить спинитися
Фото ілюстративне

Жителів Луцької та Боратинської громад просять не переборщити з поливом городів та газонів, бо будемо без води.

«Різке збільшення обсягів використання питної води, особливо зафіксоване в напрямку Боратинської громади, може призвести до перебоїв із водопостачанням та до пониження тиску води в мережі! Адже з такими темпами витрачання вода просто не встигає проходити необхідні ступені підготовки і набору в резервуарах», – повідомили у Луцькводоканалі.

Мешканців громад закликали берегти питну воду. 

«Наголошуємо – питна вода не призначена для поливу городини і постійного зрошування газонів! Для таких цілей використовується вода зі свердловин. В іншому випадку недобросовісне зловживання водними ресурсами може негативно вплинути на громаду Боратина і Луцька. Якщо власники домоволодінь не скоротять витрати питної води на масовий полив газонів і городів, виникне необхідність в обмеженні водопостачання, зокрема в напрямку приватної забудови Боратинської громади.

Звертаємось до усіх мешканців Луцької та Боратинської громад – стежте за витрачанням водних ресурсів, завжди вчасно вимикайте крани, контролюйте рівень подачі води, не використовуйте водопровідну воду для поливу городів, садків, квітників і газонів. Просимо з розумінням поставитися до ситуації, спричиненої спекою, та не створювати незручностей інших мешканцям громади», – йдеться у зверненні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рятувальники отримали новий спецавтомобіль
Наступна новина У Луцьку відновили фонтан на проспекті Волі
Останні новини
Схожі новини