Підприємство «Волиньторф» приватизують

Підприємство «Волиньторф» приватизують

У Фонді державного майна України оприлюднили перелік нових об’єктів, що підлягають приватизації: серед них волинське підприємство.

З міністерствами та відомствами погодили на приватизацію 415 об‘єктів, серед яких є і державне підприємство «Волиньторф». Про це повідомили на сайті Фонду державного майна.

«Найбільшу кількість об’єктів передали Міністерству розвитку, економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерству енергетики та захисту довкілля, а також Міністерству інфраструктури», – зазначив голова фонду Дмитро Сенниченко.

За його словами, після опрацювання документів та підготовки максимально відкритої інформації про ці об’єкти, планують виставити їх на аукціони ProZorro.Продажі.

З повним переліком єдиних майнових комплексів державних підприємств і їх структурних підрозділів, у тому числі тих, що передані в оренду, які підлягають приватизації у 2019 році можна ознайомитись на сайті Фонду державного майна України.

Читати також: «Україна неготова до ринку землі», - депутат Волиньради Володимир Бондар. ІНТЕРВ’Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Митрополит Михаїл захистив кандидатську дисертацію
Наступна новина У Луцьку біля «Променя» поставили ялинку
Останні новини
Схожі новини