Пояснили, чому в Луцьку попри День жалоби не відмінять джазовий фестиваль

Пояснили, чому в Луцьку попри День жалоби не відмінять джазовий фестиваль
Фото ілюстративне. Джерело: uFest.in.ua

Попри оголошення у Луцьку 26 серпня Днем жалоби Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz 2018» відбудеться.

Про це повідомили організатори.

«Шановні меломани, мусимо повідомити вам сумну звістку – в ніч на 23 серпня в результаті снайперського обстрілу загинув лейтенант 128-ї гірсько-піхотної бригади, Георгій Ольховський. Кримчанин за походженням, в останні кілька років окупаціїї він із сім'єю проживав у Луцьку, тому місто оголосило нелідю, 26 серпня, Днем жалоби.

Організатори Міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz 2018» висловлюють слова співчуття родині та близьким героя. Нам невимовно шкода, що війна забрала життя ще одного сміливця, патріота і захисника України. Сумуємо разом з усім містом і розпочнемо захід хвилиною мовчання в пам´ять про загиблого. Концертну програму другого фестивального дня скореговано, але скасовано не буде», – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк на колінах зустрів тіло загиблого Героя. ВІДЕО

Організатори пояснили, що Луцьке міське управління погодило проведення фестивалю, незважаючи на сумні обставини, адже він не є комерційним, а соціальним проектом з благодійною складовою. Щорічно під час заходу збирають кошти на підтримку наших бійців, військових госпіталів і реабілітаційні програми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Art Jazz 2018» звучатиме джаз з елементами електронної музики та року


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Низці волинян присвоїли звання «заслужених»
Наступна новина У Луцьку відкрили першу фотовиставку, присвячену дітям з ДЦП   
Останні новини
Схожі новини