Голова Маневицької РДА заявив, що піде з посади разом з Порошенком

Голова Маневицької РДА заявив, що піде з посади разом з Порошенком
Джерело фото: Конкурент

Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк повідомив, що піде з посади разом з Порошенком. 

Про це він заявив у відео на своїй сторінці у «Фейсбуці». 

«Я людина командна, тому прийняв рішення: моя каденція на посаді голови адміністрації в Маневицькому районі завершиться в останній день роботи Президента України Петра Порошенка», – наголосив Андрій Линдюк.

Керівник виконавчої влади району зазначив, що на Маневиччині за роки роботи зумів багато чого змінити. 

«Працював чесно, щиро, віддано. Статки не нажив, але спокійний, бо маю чисту совість. Мені не соромно перед моїми батьками, бабусею, рідними, які за мене переживають, які за ці роки через не дуже порядних людей ох скільки натерпілися. Мені не сормно перед моїми сусідами, перед моїми земляками. Все, що міг зробити за ці роки, зробив. 

Дякую усім, хто був у моїй команді. Дякую за вашу професійну працю. Ви йшли на ризики, погоджуючись у той важкий час піти на державну службу. Ви мене не підвели. Горджуся вами. Вірю, що я не підвів вас. Вірю, що я не підвів найкращого Президента за всі роки Незалежності України Петра Олексійовича Порошенка», – зазначив посадовець. 

Як зауважив голова РДА, йому прикро, що на Маневиччині за Петра Порошенка проголосували «не так, як би я хотів». 

«Але підтримка у більш, ніж 40% – значно більша, ніж в середньому по області і суттєво, майже удвічі більша, ніж в середньому по Україні, доводить, що ми все таки робили добру справу, і багато людей в районі оцінили її», – сказав Линдюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині роботодавці стали частіше звертатись до центру зайнятості
Наступна новина У Луцьку пільговикам хочуть безплатно встановити газові лічильники
Останні новини
Схожі новини