Призначили виконувача обов'язків ректора СНУ

Призначили виконувача обов'язків ректора СНУ
Фото ілюстративне

Призначили виконувача обов’язків ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Ним став Сергій Федонюк.

Про це повідомляє сайт вишу із посиланням на відповідний наказ Міністерства освіти і науки України.

«Із 8 листопада 2019 року виконувачем обов’язків ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки призначено кандидата географічних наук, доцента, декана факультету міжнародних відносин СНУ Сергія Федонюка», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сергій Федонюк виконуватиме обов’язки ректора вишу до призначення ректора в установленому законодавством порядку, але не пізніше ніж до 4 лютого 2020 року.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти та науки оголосили конкурс на посаду ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Ігор Коцан на цій посаді перебував з 2005 року.Згідно з законом «Про вищу освіту» одна людина на посаді ректора може працювати максимум дві каденції, кожна з яких триває сім років.

20 листопада в університеті відбудуться вибори ректора. Обиратимуть очільника закладу шляхом таємного голосування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Луцька на фестиваль «Оберіг» з'їхалися таланти з усієї України
Наступна новина «Поки це неможливо», - експерт про приєднання усіх навколишніх сіл до Луцька
Останні новини
Схожі новини