Проект бюджету-2018 не відповідає Бюджетному кодексу, - Гунчик

Проект бюджету-2018 не відповідає Бюджетному кодексу, - Гунчик

Поданий на розгляд бюджетною комісією проект бюджету на 2018 рік не відповідає Бюджетному кодексу. Про це голова Волинської ОДА Володимир Гунчик заявив під час розгляду питання про бюджет на 2018 рік.

На думку голови Волинської ОДА проект бюджету на 2018 рік, який пропонують ухвалити обласній раді, має низку суперечностей.

«Ми розбалансували цей бюджет. Якщо Ігор Петрович прийме рішення підписати його, то я поверну документ назад через тиждень як такий, що не відповідає Бюджетному кодексу. Лише сьогодні я отримав на стіл зміни до бюджету, які прийняла так звана бюджетна комісія. Я вважаю, що бюджет треба доопрацювати. Ми не можемо одним розчерком пера зняти кошти з екології і перекинути та перенатальний центр. Нічого страшного не станеться, якщо ми приймемо бюджет у січні», - зазначив Володимир Гунчик. 

Доречі, голова обласної ради Ігор Палиця заявляв, що депутати не готові приймати бюджет на наступний рік, тому це питання необхідно відкласти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В українському Криму − день української вишивки. ВІДЕО
Наступна новина В обласній лікарні пересаджуватимуть серце
Останні новини
Схожі новини