Програму «Караоке на майдані» закривають

Програму «Караоке на майдані» закривають
«Караоке» є програмою-рекордсменом на українському телебаченні. ФОТО - bigmir.net

Незмінний ведучий програми «Караоке на Майдані», продюсер і шоумен Ігор Кондратюк незадовго до 20-річного ювілею програми оголосив про те, що культова телегра закривається.

Про це пише Главред.

«Караоке» є програмою-рекордсменом на українському телебаченні, оскільки, на відміну від неї, жодне інше музичне чи розважальне шоу не йде в телевізійному ефірі два десятки років.

За словами Кондратюка, останній – ювілейний – випуск «гри для тих, хто любить спів» глядачі побачать 20 січня 2019 року.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанка взяла участь у «Караоке на Майдані». ВІДЕО

А от остання в історії програми зйомка для телебачення відбудеться уже 16 грудня на ВДНГ, на площі біля катка. У цей день будуть відзняті одразу два випуски: фінальна передача, в якій п’ять кращих співаків 2018 року розіграють звання «Кращий народний співак України» і автомобіль, а також святкова програма, присвячена ювілею «Караоке».

І в цей день на ВДНГ виступлять українські виконавці, які у свій час брали участь і перемагали в «Караоке»: Alyosha, Тарас Тополя, Kadnay, Павло Табаков, Наталя Валевська, Маша Собко, Міла Нітич, Олександр Скічко та інші.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Михаїла «вмовили» зняти свою кандидатуру, – ЗМІ
Наступна новина Ким є керівник нової церкви Епіфаній
Останні новини
Схожі новини