Протест проти «заїжджих у владі»: підуть до Погуляйка з вимогами, скажуть «усе, що думають»

Протест проти «заїжджих у владі»: підуть до Погуляйка з вимогами, скажуть «усе, що думають»
Фото ілюстративне

Акція протесту через незгоду з діями голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка та його підлеглих відбудеться перед приміщенням ОДА на Київському майдані 26 травня.

Початок акції – о 12-й годині. Про це повідомив ветеран війни на сході України Вадим Ваврищук на своїй сторінці у фейсбуці.

«Дякую всім, хто відгукнувся на нашу ініціативу сказати керівництву ОДА все, що ми думаємо про їх діяльність», – написав Ваврищук.

«Завтра, 26 травня о 12-ій годині ми збираємось перед приміщення ОДА на Київському майдані, щоб передати голові ОДА Юрію Погуляйку наші вимоги щодо його підлеглих і тих рішень, які він має прийняти на наш погляд, щоб привести діяльність його управлінської команди в законне і патріотичне русло», – йдеться у дописі.

Читати також: Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА

Нагадаємо, раніше Вадим Ваврищук закликав до акцій протесту через незгоду з діями голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка та його підлеглих. Зокрема йдеться про призначення на керівні посади на Волині одіозних ексрегіоналів, зверхнє ставлення чиновників до людей, спілкування російською мовою, спроби контролювати тендери начальником департаменту соцзахисту ОДА Костянтином Нестеренком.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь ще не готова до послаблення карантину, – МОЗ
Наступна новина Кава, їжа «із собою», десерти. У Луцьку з'явився новий заклад швидкого харчування
Останні новини
Схожі новини