«Переходимо до радикальнішого опору»: ветеран АТО Ваврищук кличе на протест проти «заїжджих у владі»

«Переходимо до радикальнішого опору»: ветеран АТО Ваврищук кличе на протест проти «заїжджих у владі»
Фото з фб-сторінки Вадима Ваврищука

Ветеран війни на сході України Вадим Ваврищук закликає до акцій протесту через незгоду з діями голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка та його підлеглих.

Звернення про це він оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці.

«За короткий строк керування заїжджого «губернатора» ми побачили все: грати на вікнах кабінетів і обмеження доступу людей до «тєл» чиновників в обласній адміністрації, засилля випадкових і некомпетентних гастролерів на керівних посадах, звільнення досвідчених управлінців тільки за те, що вони місцеві, волинські. На керівні посади в районні адміністрації, як приклад - Ратнівська, Локачинська, інші, повертаються одіозні регіонали, так само активісти і екс-депутати сумнозвісної партії Януковича зі східних регіонів привозяться на посади в обласні структури», - пише ветеран.

Читати також: Погуляйко і його люди. Хто є хто у кабінетах Волинської ОДА

«Все частіше чуємо про випадки хамства і зверхнього ставлення до людей у стінах адміністрації, мовою повсякденного спілкування там замість державної стає російська. Останньою краплею мого терпіння стала інформація про відверте вимагання грошей і спроби контролювати всі тендери начальником департаменту соцзахисту ОДА Нестеренком, і від кого вимагання - від керівників шкіл-інтернатів!» - стверджує він.

Вадим Ваврищук закликає долучатись до акцій протесту проти політики ОДА.

Для координації дій він залишив свої номери телефонів:

0501666581
0687785762


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (3)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бетонне корито проіснувало 16 років». У центрі Луцька почали робити новий фонтан
Наступна новина У Луцьку побільшало хворих на COVID-19. У мерії кажуть: бо люди безвідповідальні
Останні новини
Схожі новини