Референдуму щодо продажу землі цього року не буде, – «Слуга народу»

Референдуму щодо продажу землі цього року не буде, – «Слуга народу»
Давид Арахамія

Референдум щодо продажу української землі іноземцям не будуть проводити до Нового року.

Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

Нагадаємо, Верховна Рада у першому читанні проголосувала за проєкт закону №2178-10 щодо продажу сільськогосподарської землі.

"Я не думаю, що це станеться до Нового року точно", - зазначив Арахамія, відповідаючи на запитання, що треба, щоб провести референдум.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що громадяни інших держав та іноземні компанії отримають право купувати українську землю, якщо на це дасть згоду народ на референдумі.

За його словами, наразі для ухвалення відповідного закону слід внести правку про референдум, потім ухвалити закон у другому читанні.

Після цього на розгляд Раді будуть запропонований цілий пакет законопроектів щодо народовладдя із нормами щодо референдуму включно.

При цьому він додав, що сьогодні сталась історична подія, яка дозволить українцям вільно розпоряджатись своєю землею. Мітингарі ж побоюються невідомості.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з'явиться новий комплекс, де сортуватимуть сміття
Наступна новина У Луцьку зносять приміщення, де була профспілкова бібліотека
Останні новини
Схожі новини