У Луцьку з'явиться новий комплекс, де сортуватимуть сміття

У Луцьку з'явиться новий комплекс, де сортуватимуть сміття
Фото ілюстративне

У Луцьку встановлять нову сміттєсортувальну лінію. Угода про постачання нової сміттєсортувальної лінії діє до кінця 2019 року.

Переможцем тендеру стало підприємство «Хаммель-Україна» зі Львівщини. Воно запропонувало на аукціоні найменшу ціну в 8 мільйонів 849 тисяч гривень, – пише Конкурент.

Ще один сортувальний комплекс встановили на вулиці Трункіна. Тут працюють зі сміттям, яке продукують лучани.  До слова, тут постачальником лінії також стало підприємство «Хаммель-Україна».

Директор департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда розповіла, що фінансує купівлю та встановлення нового комплексу луцький бюджет разом з кількома об’єднаними територіальними громадами, які теж будуть ним користуватися.

Тож нині «Хаммель-Україна» заплатили 6,5 млн грн, а решту коштів очікують від ОТГ.

Також Надія Коленда зазначила, що стара лінія, яка вже давно не працювала, демонтована.

Відомо, що у серпні виконком Луцької міської ради ухвалив рішення зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «Луцьк ЕКО» демонтувати до 31.08.2019 сортувальну лінію, що розташована на території полігону в с. Брище.

Читати також: Сільська школа на Волині сортуватиме сміття за гроші американців


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підземний смітник і вуличні тренажери. У Луцьку визначили переможців бюджету участі
Наступна новина Референдуму щодо продажу землі цього року не буде, – «Слуга народу»
Останні новини
Схожі новини